Un consilier PNL Sinaia a fost exclus. după ce a spus că face parte din SRI și a dezvăluit secrete

DE Bianca Iosef | Actualizat: 19.10.2022 - 14:24
Aurora Ariesan- Foto: FACEBOOK

Filiana Sinaia a PNL anunţă că a decis excluderea din partid a consilierului local Aurora Arieşan, care este şi director al colegiului naţional din localitate.

SHARE

Decizia a fost luată după ce aceasta ar fi început să se prezinte drept ofiţer al Serviciului Român de Informaţii care ar deţine date despre aspecte penale comise de conducerea localităţii, Arieşan afirmând în faţa unor persoane că întreaga conducere a oraşului Sinaia şi o parte a Consiliului Local Sinaia urmează a fi arestată.

”În urma unor anchete interne care au relevat un caz şocant, am decis cu unanimitate de voturi propunerea de excludere din rândul membrilor PNL şi stoparea oricărei forme de legătură sau asociere cu numita Arieşan Aurora. Aceasta a fost membru PNL Sinaia şi a deţinut funcţia de consilier local liberal. Această sancţiune a fost aplicată în urma devoalării activităţilor la limita înţelegerii normalului uman pe care aceasta le desfăşoară şi le comunică locuitorilor oraşului.

Citește și: VIDEO Camera Deputaților a respins moțiune împotriva ministrului Lucian Bode

În fapt, în ultimul timp, dar cu precădere în ultimele luni aceasta se prezintă drept ofiţer SRI sub acoperire care deţine acces la informaţii clasificate şi dosare penale. În baza acestor informaţii, aceasta susţine că întreaga conducere a oraşului Sinaia şi o parte a Consiliului Local Sinaia urmează a fi arestată, aşa cum a decis «conducerea din umbră a localităţii», urmând ca persoana sa să fie “numită viceprimar cu atribuţii de primar”. Acest scenariu îl prezintă sinăienilor, ameninţându-i dacă îl comunică actualei conduceri”; a transmis PNL Sinaia, într-un comunicat postat pe Facebook.

Citește și: Un român, calificat la curse pe velodrom, la Campionatul Mondial. În România nu există velodrom
 
Aurora Arieşan este la al treilea mandat în Consiliul Local Sinaia şi este directorul Colegiului ”Mihail Cantacuzino”, singura şcoală cu personalitate juridică din Sinaia, care are în subordine toate celelalte unităţi de învăţământ.
 
În comunicatul PNL Sinaia se mai arată că, după declanşarea anchetei interne din partid, Arieşan ”a început să lanseze în interiorul organizaţiei scenarii dincolo de înţelegerea noastră, dar care ne-au îngrijorat cu privire la modul în care aceasta îşi manifestă rolul de director al Colegiului Mihail Cantacuzino”. 
 
”Totodată ne exprimăm delimitarea fermă faţă de influenţa decizională pe care aceasta pretinde că o are asupra conducerii Poliţiei Staţiunii Sinaia. Toate probele colectate în cadrul anchetei interne le vom pune la dispoziţia justiţiei şi a organismelor medicale specializate, existând şi posibilitatea ca sus-numita să sufere de o condiţie medicală care să îi provoace un astfel de comportament deviant”, mai scrie PNL Sinaia, potrivit News.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te