Soțul Dianei Șoșoacă, angajat secretar la cabinetul de avocatură al senatoarei cu 2.300 lei pe lună

DE Petre Bădică | Actualizat: 06.04.2021 - 21:24
Soțul Dianei Șoșoacă (stânga sus), alături de soție și alți așa ziși patrioți / FB

Soțul Dianei Șoșoacă i-a preluat discursul anti-vaccinare și conspiraționist. Silvestru Șoșoacă nu-i iese din vorbă nici la muncă, unde a fost subalternul actualului senator Diana Șoșoacă. Practic, un întreținut pe un salariu de 500 de euro.

SHARE

Silvestru Șoșoacă preia cu sfințenie toate mesajele soției sale și este un participant activ la protestele anti-restricții și anti-vaccin. Anul trecut, Silvestru Șoșoacă a fost angajat secretar la cabinetul de avocatură al soției.

Citește și: Avocata care cere, în numele elevilor, anularea examenelor naționale: COVID este o manipulare

A câștigat o sumă modestă: 28.000 de lei pe an, 2.300 lei pe lună. Datele sunt din declarația de avere a Dianei Șoșoacă depusă în ianuarie 2021. 

 

Soțul Dianei Șoșoacă este angajat secretar la cabinetul de avocatură al senatoarei

Silvestru Șoșoacă are un discurs asemănător soției sale senatoarea Diana Șoșoacă. Câteva exemple de pe pagina sa de FB:

Cu prilejul protestului anti-mască a scris înflăcărat: „Ieri, 3 Aprilie 2021, la Iași a fost un protest așa cum n-a mai fost de mult timp. O acțiune de protest plină de înflăcărare patriotică veritabilă, nu mimată, așa cum se întâmplă de obicei pe la alte proteste din trecut, organizate de tot felul de mercenari tocmiți din scopuri politice, ideologice sau economice”.

Citește și: Diana Șoșoacă, declarație din Senat: „Heil Friț“, un antiromân, va înființa lagăre de exterminare

„E despre coco. Foarte mulți coco. Primii 3 acționari ai "producătorilor de moarte" sunt exact aceeași și la "producătorii de viață" ("vaccine")”.

„NE OTRAVESC De asta ne inchid criminalii de la putere in case Dau cu substante NECUNOSCUTE prin tot orasul , ne otravesc prin toate mijloacele pe care le au la dispozitie Din cauza asta populatia este INERTA si se comporta de parca ar fi ZOMBIES Ce facem fratilor ii lasam sa ne EXTERMINE fara lupta ?”

Silvestru Șoșoacă își urmează soția în turneele de protest în țară.

Cine este Diana Șoșoacă

Lider de opinie al protestelor anti-mască, avocata Șoșoacă era pe vremuri o useristă convinsă, fan Rareș Bogdan și susținătoare a mișcării #Rezist. Pe contul ei de Facebook profesional, „Cabinet avocat Iovanovici-Șoșoacă Diana”, până în vara lui 2020 ea promova mesaje violente anti-BOR, anti-PSD, anti-Dragnea și pro-#rezist.

Citește și: Diana Șoșoacă, consiliera unui ministru din guvernul Năstase acuzat de colaborare cu Securitatea

Șoșoacă apăra DNA și pe Laura Codruța Kovesi, îl apăra pe Rareș Bogdan când acesta era sancționat de CNA, se ralia pozițiilor exprimate de judecătorul Cristi Danileț și de polițistul Traian Berbeceanu și susținea parlamentarii USR în campania „Fără penali”.

Acum, după ce a fost exclusă din AUR, ea a redevenit membră a Partidului Neamul Românesc, condus de Ninel Peia, un ex-pesedist exclus din partid datorită teoriilor sale conspiraționiste extrem de agresive.

Ascensiunea lui Șoșoacă a început în toamna anului 2020, la Iași, după decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva. „Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva?”, se întreba ea, atunci, în fața a câtorva sute de oameni.

Ulterior, ea l-a reprezentat în instanță pe controversatul arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, când acesta a decis să ignore autoritățile și să organizeze un pelerinaj la peștera Sfântului Andrei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te