Senatorul de Teleorman Eugen Pîrvulescu, cercetat DNA, îl susţine pe Cîţu la șefia PNL

DE Elena Andrei | Actualizat: 06.08.2021 - 00:33
Eugen Pîrvulescu, cercetat DNA, îl susţine pe Cîţu la șefia PNL/Foto: news.ro

Senatorul Eugen Pîrvulescu a anunţat, joi seară, că suţine candidatura lui Forin Cîţu pentru președinţia PNL, după ce, o lună mai devreme, âl susține pe Ludovic Orban.

SHARE

Acesta este cercetat de DNA după ce ar fi cerut membrilor unor comisii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman să îi dea subiectele la concursuri organizate pentru posturi de asistent medical şi şofer.

„Bine ai venit în echipa câştigătoare, Eugen”, a scris pe Facebook premierul Florin Cîţu.

PNL Teleorman a adoptat, la 8 iulie, o rezoluţe de susţinere a candidaturii lui Ludovic Orban pentru şefia partidului, rezoluţia fiind votată inclusiv de Pîrvulescu, potrivit news.ro.


„În decembrie 2020, teleormănenii mi-au acordat votul de încredere pentru a-i reprezenta în Parlamentul României, în calitate de senator. Eu sunt omul care caută soluţii, nu scuze. De aceea, începând de astăzi, fac parte din echipa premierului Florin Cîţu şi îl susţin pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru că eu, personal, îl cunosc de mulţi ani, ştiu că este un om de cuvânt şi ştiu că această echipă este cea câştigătoare”, a scris, joi seară, pe Facebook, Eugen Pîrvulescu.

Acesta afirmă că „Teleorman are nevoie de susţinere, iar programul premierului Cîţu este cel care se pliază perfect pe nevoile judeţului”.

La 8 iulie, Ionel Dancă anunţa că filiala PNL Teleorman a votat susţinerea lui Lucovic Orban, deciia fiind luată în unanimitate.

„Echipa câştigătoarea PNL Teleorman, condusă de Eugen Pirvulescu si de colegul si prietenul meu, Cristi Barbu, nu se schimbă şi merge mai departe cu Ludovic Orban, actualul si viitorul președinte al Partidului National Liberal. Felicit delegaţii PNL Teleorman care, la propunerea lui Cristi Barbu, au validat în conferinţa judeţeană de astăzi, în unanimitate, rezoluţia Biroului Politic Judeţean de susţinere a lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte PNL”, scria Dancă.

Citește și

Noul secretar de stat din MAE, Andrei Novac, acuzat de abuzuri împotriva angajaților ICR

Alegeri la PNL Lugoj: s-au prezentat trei membri. Primarul orașului, liberal, dat afară din partid

 

În 22 iulie, DNA a anunţat plasarea sub control judiciar a lui Eugen Pîrvulescu, pentru „folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”.

"În perioada 28 mai – 20 iunie 2021, inculpatul Eugen Pîrvulescu şi-ar fi folosit influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al unei filiale de partid aflat la guvernare, pe lângă membrii comisiilor de concurs constituite de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman, solicitându-le în mod repetat, atât direct, cât şi prin intermediul unei alte persoane, să elaboreze şi să-i remită seturile de subiecte care urmau să fie date la proba scrisă a concursurilor organizate în perioada mai-iulie 2021, pentru ocuparea unor posturi vacante/temporar vacante de asistent medical şi şofer autosanitară II", a transmis atunci DNA.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.