Sebastian Burduja, despre şansele la primar general: "Nu-mi place să comentez sondaje"

DE Florin Budescu | Actualizat: 26.04.2024 - 21:14
Sebastian Burduja, despre şansele la primar general: "Nu-mi place să comentez sondaje" - Foto: Facebook/Sebastian Burduja

Sebastian Burduja, despre şansele la primar general: "Nu-mi place să comentez sondaje". Sebastian Burduja a declarat că nu comentează sondajele, iar candidatura sa la Primăria Capitalei este o miză.

SHARE

Sebastian Burduja, despre şansele la primar general: "Nu-mi place să comentez sondaje". Sebastian Burduja a declarat că nu comentează sondajele, iar candidatura sa la Primăria Capitalei este o miză, pentru a-și prezenta ideile și valorile.

„Pentru mine funcția nu este o miză în sine”, a spus acesta. „Nu-mi place să comentez sondaje. Eu cred că ceea ce mă diferențiază este faptul că prezint o alternativă de schimbare și noi pe ideea asta am marșat, schimbăm Bucureștiul.

Sebastian Burduja, despre şansele la primar general: "Nu-mi place să comentez sondaje"

Ceilalți trei pretendenți cu șanse, au fost primari sau sunt primari în București. Bucureștenii s-au lămurit ce au reușit să facă. Și dacă sunt mulțumiți sau consideră că au făcut o treabă bună, eu îi rog să nu mă voteze, e clar că au o altă realitate cotidiană”, a precizat Sebastian Burduja.

Întrebat dacă PNL are de fapt un plan de viitor cu această candidatură, pentru creșterea notorietății în vederea unei candidaturi viitoare cu șanse reale, Burduja a subliniat că se luptă pentru ideile sale, nu pentru „un fotoliu de primar”.

Citeşte şi: SONDAJ Firea îi fură din procentele lui Piedone și îl trimite pe Nicușor Dan pe locul 1 la București

„Pentru mine funcția nu este o miză în sine. Eu nu am alergat după funcții. Pentru mine e o miză să prezint ideile și valorile mele bucureștenilor. Asta este important.

Că unii colegi consideră că în 2028 vor fi șanse mai mari, este analiza lor, oricum eu nu mă lupt pentru un fotoliu de primar, mă lupt pentru ideile mele și cu ele voi merge până la capăt”, a spus ministrul Energiei, candidatul PNL la Primăria Capitalei, conform Digi24.

Citeşte şi: Sebastian Burduja își prezintă Planul pentru București: eu îi spun modelul liberal

Întrebat cum își apreciază șansele, Sebastian Burduja a spus că „sunt foarte bune”. „Cred că sunt foarte bune, pentru că discutăm, repet, de un tablou în care sunt trei candidați care reprezintă, din punctul meu de vedere, trecutul, și știm, ne-am lămurit, ce pot și ce nu pot să facă, și există candidatura mea care înseamnă o șansă de schimbare a Bucureștiului.

O șansă care se bazează pe un plan foarte concret și materializat în această carte, se bazează pe o echipă, așa cum totdeauna am știut să-mi fac, și se bazează pe rezultatele pe care eu le-am avut în funcțiile publice pe care le-am avut și n-am fost ministru foarte mult timp.

Deci, cred că într-un timp scurt și la Digitalizare, și la Energie, am livrat performanță”, a mai spus Burduja.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te