PSD oferă o călătorie gratis prin România murdară și fără autostrăzi

DE Petre Bădică | Actualizat: 09.06.2018 - 17:16

Partidul lui Dragnea îi ajută pe oamenii cu mai puține posibilități să descopere România.

SHARE

Exact, România pe care PSD a guvernat-o din 2012 încoace și mulți ani înainte, în care de la Baia Mare la București faci 12 ore jumătate cu autobuzul, de la Arad și Timișoara, cel puțin 10 ore, de la Iași 8 ore, de la Craiova vreo 5 ore. 

PSD le oferă oamenilor un voiaj cu nervii întinși la maximum pe autostrăzile (lipsă) promise de atâtea ori în campaniile electorale: București – Pitești, autostrada Moldova, Craiova – Pitești, Ploiești – Brașov. Și în contul cărora acești oameni le-au oferit voturile. Această călătorie, oferită gratis de PSD, le va da oamenilor ocazia să descopere parcări mizerabile, râuri pline de pet-uri, toalete insalubre, localități de țară unde ochiul nu se poate bucura decât la câte o vilă ridicată cu banii unui român plecat în Spania. 

Vor vedea, pretutindeni, vecinătatea netoaletată a șoselelor care dă României un aer de sat fără câini. PSD le va oferi senzații tari pe Valea Oltului sau peValea Mureșului, unde drumul este înghesuit de apă, pe o parte și de munte, pe alta. Aici, coliziunea cu unul din miile de camioane, aflate zilnic în tranzit, e oricând posibilă. 

În Bucureștiul doamnei Firea și al altor șase primari PSD de sector, oamenii aduși cu forța la București vor avea prilejul să admire clădirile lui Ceaușescu, săracu׳. În afara unui pod terminat în 20 de ani, administrațiile publice nu au construit nimic. Își vor face cruce, nu în dreptul bisericilor, ci la mizerabilele și neamenajatele intrări în București, la puzderia de gropi din asfalt, la bordurile sparte sau lipsă. Vor simți un disconfort de om harnic, de la țară, privind fațadele gri ale blocurilor și clădirile vechi lăsate în paragină? Oare așa au și acasă?

Dacă oamenii aduși azi de PSD cu forța, la București, nu vor avea nicio tresărire, nicio urmă de revoltă călătorind prin România reală, atunci bătălia e pierdută. PSD va trebui să facă, în continuare, ceea ce știe mai bine – adică, nimic.  


Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -