Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, şi-a depus candidatura pentru al cincilea mandat

DE Alex Darvari | 17.08.2020 - 17:26

Totodată, PNL Braşov a depus la Biroul Electoral Municipal 18.700 de semnături, care însoţesc cele 35 de candidaturi (pentru cele 27 de mandate plus supleanţii).

SHARE

Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, şi-a depus, luni, candidatura pentru al cincilea mandat, alături de lista de candidaţi ai PNL pentru Consiliul Local Municipal, pe care se află, pe primele locuri, preşedintele organizaţiei municipale a formaţiunii politice, Adrian Oprică, aflat la al patrulea mandat de consilier local, şi şefa UPU din cadrul Spitalului Judeţean, Cristina Vecerdi, aflată la primul scrutin local.

Potrivit lui Adrian Oprică, lista PNL Braşov este una "nouă în proporţie de 50%", el precizând că doi dintre actualii consilieri au ales să nu îşi mai depună candidatura, iar un altul se regăseşte pe cea pentru Consiliul Judeţean.

Conform primarului George Scripcaru, viitoarea echipă "este una foarte mult înnoită, cu o medie de vârstă de 43 de ani", el nominalizându-i printre cei nou intraţi în aceasta pe Cristina Vecerdi, şefa UPU din Spitalul Judeţean, avocatul Vali Vătafu, şeful Clubului Economic German din Braşov, Werner Braun, precum şi pe Alexandru Stănescu, directorul Muzeului Civilizaţiei Urbane.

"Sănătatea este principalul obiectiv căruia noi trebuie, astăzi, să-i acordăm atenţia necesară, (...) Economia, trebuie să-şi aducă un aport de asemenea şi pentru care trebuie să găsim soluţii, apoi Educaţia (...) trebuie să fie în atenţia noastră, Cultura şi (...) tot ceea ce ţine de domeniul investiţional, Mediul. În acest sens am gândit această echipă, să pună în aplicare toate proiectele pe care le-am conceput", a spus Scripcaru.

"Pentru mine, este un nou început şi, pentru că toată viaţa mea profesională am lucrat în folosul comunităţii, cred că pot să-l fac şi să-mi asum răspunderea, pentru a decide în domeniul Sănătăţii", a precizat Cristina Vecerdi, aflată pe locul trei pe lista PNL.

Cel mai tânăr candidat de pe lista de consilieri locali ai PNL Braşov este o membră a organizaţiei de tineret a partidului, în vârstă de 27 ani, de profesie consilier juridic, Mitrea Lavinia.

"De la începutul acestui mandat, am făcut în aşa fel încât să venim cu un concept integrat pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea municipiului şi judeţului Braşov. Sunt foarte multe obiective care au prins contur în perioada care a trecut şi sunt foarte multe pe care ni le propunem să le realizăm în perioada următoare. Suntem oameni de administraţie, persoane care am demonstrat că avem capacitatea de a concretiza proiecte pentru Braşov, iar în perioada următoare, acest lucru va fi din ce în ce mai vizibil", a declarat, cu acelaşi prilej, liderul PNL Braşov, Adrian Veştea, preşedinte al CJ.

Candidatura acestuia la preşedinţia CJ, pe lista de consilieri ai PNL Braşov, a fost depusă la Biroul Electoral Judeţean, duminică seara. Locul secund pe listă îi aparţine deputatei Mara Mareş, actualul vicepreşedinte, Adrian Gabor, regăsindu-se pe locul cinci de pe aceasta. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te