Ponta refuză izolarea, deși a stat fără mască și la un metru de o persoană confirmată cu COVID

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.09.2020 - 19:24
Foto: Facebook / Ponta, alături de Aurelia Țaga, depistat pozitiv cu COVID

Liderul Pro România, Victor Ponta, lasă să se înțeleagă că va continua campania electorală deși, în urmă cu o zi, s-a fotografiat la o masă și la mai puțin de un metru față de o colegă de partid care are COVID.

SHARE

„PRO BACAU - Parcul de pe Insula Bacau - mai frumos ca la Mare 👏 - alaturi de Primarul Cosmin Necula si candidata PRO pentru Consiliul Judetean Dr. Aurelia Taga / proiecte de dezvoltare pentru Bacau👍! Bacau este primul municipiu din Romania liber si de PNL si de PSD ( nici unii nici altii nu si-au pus candidat la Primarie) / doar o batalie intre VIITOR- Cosmin Necula si trecut - Sergiu Sechelariu ; intre proiecte pentru comunitate - Cosmin Necula si proiecte personale - Sergiu Sechelariu! Suntem PRO Bacau - si tinem doar cu Bacaul / suntem PRO Romania si tinem doar cu Romania!”,

a scris Ponta pe Facebook în urmă cu o zi.

În poză, Ponta se află, la aceeași masă, alături de Cosmin Necula (dreapta) și de Aurelia Țaga.  

Ponta este contact al unui bolnav COVID

La numai o zi, Victor Ponta anunță că Aurelia Țaga are coronavirus dar ne asigură că el a respectat toate regulile de siguranță în campania electorală și va merge mai departe.

Lucru fals, deoarece în poza din urmă cu o zi (vezi poza de mai sus), Ponta nu a purtat mască și a stat pe scaun la mai puțin de un metru de persoana infectată. Ponta este contact direct al Aureliei Țaga care are coronavirus și lângă care a stat fără mască.  

A se observa că în postarea de mai jos, din urmă cu o oră, Ponta apare regulamentar cu masca pe față.

„Doamna Doctor Aurelia Taga ( candidat PRO Romania la Presedintia Consiliului Judetean Bacau ) a contractat, din pacate, ca multi alti medici , noul coronavirus! Desi, vazand ca testul si anuntul public a fost facut de Presedintele PSD Bacau - am serioase indoieli asupra veridicitatii / si sper ca un nou test va fi relevant! Ii urez, in numele Echipei PRO Romania , multa sanatate - din pacate aceste Alegeri NU trebuiau sa aiba loc in aceste conditii / dar interesele electorale ale PNL si PSD sunt mai importante decat sanatatea publica!

Eu fac campanie alaturi de candidatii PRO Romania - respectand toate regulile de siguranta ( masca, dezinfectant , numar de persoane, evenimente in spatii deschise ) / inclusiv momentul fotografiilor ( in care imi scot masca) este organizat de staff in conditii de siguranta! Voi face tot ce tine de mine sa imi protejez familia, colegii si toti cei cu care interactionez!”, a scris Ponta.  

Persoanelor care au intrat în contact direct cu cel puţin un om confirmat cu noul coronavirus prin testare cu metoda RT-PCR ar trebui să intre în carantină.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te