Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru Cotroceni: Voi fi un președinte responsabil, echilibrat

DE Newsweek România | Actualizat: 02.10.2024 - 14:46
Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru Cotroceni: Voi fi un președinte responsabil, echilibrat - Foto: Profimedia Images
Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru Cotroceni: Voi fi un președinte responsabil, echilibrat - Foto: Profimedia Images

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru Cotroceni: „Voi fi un președinte responsabil, echilibrat, care, așa cum am făcut toată viața mea, voi munci alături de cetățenii României, alături de instituțiile statului, pentru generațiile viitoare”.

SHARE

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidenţiale. 

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru Cotroceni: Voi fi un președinte responsabil, echilibrat

„Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care sprijină această candidatură, discutăm despre 1.600.000 de semnături. 

Și de asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei aflați astăzi aici la acest eveniment. 

Vreau să le mulțumesc tinerilor, vreau să le mulțumesc seniorilor liberali, vreau să le mulțumesc președinților de filială, primarilor, tuturor membrilor Partidului Național Liberal care au muncit și au convins atât de mulți români să susțină această candidatură. 

Ne aflăm într-o situație în care România s-a schimbat și se schimbă.

Situația internațională s-a schimbat și vedem că se schimbă, din păcate, din ce în ce mai des. 

Ca atare avem nevoie de o viziune liberală, în măsură să gestioneze toate aceste provocări, provocări de natură economică, provocări de natură socială, provocări de natură care să afecteze democrația.

Trebuie să vedem și să găsim soluții pentru viitorul copiilor noștri, pentru siguranța noastră, ca națiune.

Ca atare, venim cu o viziune de dreapta. România are nevoie de o viziune de dreapta și o persoană în măsură să implementeze această viziune.

Mă bazez foarte mult pe Partidul Național Liberal, discutăm de cel mai vechi partid politic din România și din Uniunea Europeană. 

Discutăm de un partid care este angajat de fiecare dată și responsabil pentru toate proiectele politice pe care și le-a asumat. 

Și de data aceasta Partidul Național Liberal vine cu un proiect pentru familie, comunitate și țară. 

Mă bazez foarte mult pe onoarea și credința oamenilor, a oamenilor de dreapta în acest proiect și mă refer la ceea ce am susținut și la Consiliu. 

Partidul Național Liberal vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură. România are capacitatea să asigure siguranța cetățenilor și aici discutăm de siguranța economică, siguranța socială, siguranța în comunității, în școală, siguranța pentru a demara o afacere și, bineînțeles, capacitatea de a face față tuturor provocărilor externe.

Ca atare, voi fi un președinte responsabil, un președinte echilibrat, care, așa cum am făcut toată viața mea, voi munci alături de cetățenii României, alături de instituțiile statului, pentru a putea, întâi de toate  să putem avea un viitor și mai bun pentru generațiile viitoare”, a declarat Nicolae Ciucă.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te