Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicolae Ciucă, un lider care conduce puternic PNL

DE Florin Budescu | Actualizat: 06.03.2024 - 14:59
Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicoale Ciucă, un lider care conduce puternic PNL - Foto: INQUAM PHOTOS / George Călin
Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicoale Ciucă, un lider care conduce puternic PNL - Foto: INQUAM PHOTOS / George Călin
Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicoale Ciucă, un lider care conduce puternic PNL - Foto: INQUAM PHOTOS / George Călin

Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicolae Ciucă, un lider care conduce puternic PNL. Weber mai spune "rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din România".

SHARE

Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicolae Ciucă, un lider care conduce puternic PNL. Weber mai spune "rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din România, le pot simți".

"Îl văd pe Nicolae ca pe un adevărat prieten bun. Cu abilitățile sale de lider conduce acum puternic partidul. Îi mulțumesc pentru acest tip de leadership.

Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicoale Ciucă, un lider care conduce puternic PNL

Si cu relațiile sale puternice la nivel european în perioada in care a fost prim-ministru, a arătat că poate aduce o incredibila dezvoltare economică a României.

Rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din Romania, le pot simți. Așa că felicitări pentru ce a făcut." „Eu îl văd pe Nicolae ca un foarte bun prieten şi observ abilităţile sale în a conduce PNL, într-o modalitate puternică. Deci îi mulţumesc pentru acest lucru.

Foto: INQUAM PHOTOS / George Călin

De asemenea, conexiunile sale puternice la nivel european, în perioada cât a fost prim-ministru, a dovedit că poate realiza dezvoltarea economică a României într-o manieră incredibilă. Deci efectele stilului său de a conduce pot fi resimţite de către cetăţenii din România şi acest lucru este forte. Prin urmare, felicitări.

Citeşte şi: Manfred Weber: Nu trimiteți extremiști în Parlamentul European. Vor fi de partea lui Putin

Restul (alianţa între PNL şi PSD - n.r.) rămâne să fie discutat de către prietenii noştri români, după alegerile europarlamentare.”, a afirmat Manfred Weber, întrebat dacă, în opinia sa, Nicolae Ciucă poate următorul preşedinte al României şi cum vede alianţa electorală între PNL şi PSD la alegerile europarlamentare din 9 iunie, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, împreună cu preşedintele PNL, înaintea Congresului PPE de la Bucureşti.

La rândul său, liderul liberalilor i-a mulţumit lui Manfred Weber pentru votul de încredere şi a adăugat că „cei care decid sunt cetăţenii români”.

Foto: INQUAM PHOTOS / George Călin

„Îţi mulţumesc Manfred pentru votul de încredere, însă cei care decid sunt cetăţenii români, deci să îi lăsăm să voteze şi vom vedea”, a precizat Nicolae Ciucă, în conferinţa de presă.

Citeşte şi: PNL susţine nominalizarea Ursulei von der Leyen la un nou mandat, la preşedinţia Comisiei Europene

Congresul Partidului Popular European a început la Romexpo, în prezenţa a peste 2.000 de delegaţi, din peste 40 de ţări. Evenimentul se va desfăşura timp de două zile, conform News.ro.

Cei mai mulţi dintre participanţi au ajuns deja în România. Popularii europeni decid strategia pentru alegerile pentru Parlamentul European, stabilesc manifestul Partidului Popular European şi desemnează principalul candidat pentru şefia Comisiei Europene.

În Adunarea Politică a Partidului Popular European, de marţi, de la Bucureşti, a fost acceptată înscrierea Ursulei von der Leyen în competiţie. În paralel cu Congresul, găzduit de PNL, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Marcel Ciolacu au programate mai multe întâlniri, cu liderii prezenţi la Bucureşti.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te