Managerul Spitalului Municipal din Huşi şi un regizor de la Teatrul Notarra, membri PSD, s-au bătut

DE Alexandru Pop | Actualizat: 06.02.2023 - 13:41
Managerul Spitalului Municipal din Huşi şi un regizor de la Teatrul Notarra, membri PSD, s-au bătut - Foto: Pexels

Doi consilieri PSD, managerul Spitalului Municipal Huși și un regizlor de la Teatrul Nottara s-au bătut într-un bar. Altercația ar fi avut loc pe fondul consumului de alcool. Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, amenință că îi exclude din partid.

SHARE

Cei doi, consilierul judeţean PSD Bogdan Popa, manager al Spitalului municipal "Dimitrie Castroian", din Huşi, și consilierul local Claudiu Romila, regizor la Teatrul Nottara din Bucureşti, s-au oprit într-un bar din Huși, după evenimentele dedicate zilei de 24 Ianuarie.

S-au luat la ceartă, apoi ar fi început să se lovească. Totul, pe fondul consumului de alcool. Managerul Spitalului municipal "Dimitrie Castroian" din Huşi a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a reclama că este agresat.

Dumitru Buzatu le-a transmis că ar putea fi sancţionaţi inclusiv cu excluderea din PSD.

Citeşte şi: Polițist snopit în bătaie în fața fiului său. Încerca să salveze o fată agresată de trei tineri

"Eu aşa am recomandat, să discute cu dânşii şi să facă tot ce e posibil ca asemenea conduite să nu mai apară în public, să nu mai existe nici în privat şi dacă persoanele respective nu vor înţelege aceste sugestii, nu vor înţelege această analiză a comportamentului lor, atunci e clar că singura măsură care va avea impact doar asupra partidului, vor trebui să fie eliminaţi din corpul membrilor PSD”, a precizat Bumitru Buzatu, conform Digi24.

Liderul PSD i-a ironizat pe protagoniştii scandalului, afirmând că este sigur că nu dezbăteau bugetul, când s-au luat la bătaie. 

"Presupun că nu s-au bătut în calitate de consilieri, că dezbăteau bugetul în locaţia în care erau şi nu cădeau de acord asupra prevederilor bugetare. Eu cred că aveau o altă ocupaţie acolo. (...)

Ce să mai înţeleagă oamenii dacă îi văd pe cei pe care i-au învestit cu încredere că ăia fac mai rău decât restul comunităţii sau câteodată decât elementele mai dificil de integrat în societate.

Eu le-am recomandat tuturor să încerce să nu mai practice sportul acesta, pentru că este un sport foarte complicat şi care creează dependenţă şi care creează probleme pentru viaţă, care creează probleme şi celor care socialmente sunt în legătură cu dânşii şi poate că şi organizaţiei din care fac parte, având în vedere calitatea acestora", a menţionat preşedintele PSD Vaslui.

"Pe 24 ianuarie, ora 14,41, Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla într-un local de alimentaţie publică din municipiul Huşi, ar fi fost agresat, fiind indicat şi un prezumtiv autor.

Totodată, persoana vătămată a sesizat şi faptul că ar fi fost deposedată de un telefon mobil, de către acelaşi prezumtiv autor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate şi dispunerea măsurilor legale", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Ulterior, managerul Spitalului municipal Huşi a declarat că a sunat la 112, pentru a-l linişti pe colegul său, cu care a avut de fapt doar o dispută verbală.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te