Grig Chiroiu, „Pupăză” din Trăsniți în NATO, propunerea PNL la șefia Consiliului Județean Vâlcea

DE Adina Mutăr | Actualizat: 28.03.2023 - 18:47
Cezar Bulacu (stg), Grig Chiroiu (dr) și Virgil Pîrvulescu-Foto: facebook-cezar-bulacu

„Pupăză” din Trăsniții - Grig Chiroiu - este propunerea PNL, organizația Rm. Vâlcea, la președinția Consiliului Judetean.

SHARE

Propunerile PNL ale organizației municipale Rm. Vâlcea, cea mai mare organizație din județul Vâlcea, sunt  Virgil Pirvulescu la Primaria municpiului,  Cezar Bulacu la parlamentare, Constantin-Bogdan Popa la europearlamentare și Grig Chiroiu la președinția Consiliului Județean.

Chiroiu este cunoscut din cel mai longeviv sitcom, Trăsniții, cunoscut inițial ca „Trăsniți în NATO”, unde joacă rolul unui fost caporal și fost candidat la președinție, și chiar câștigă alegerile la finalul sezonului 32.

„Pupăză” din Trăsniții, propunerea PNL ca președinte a Consiliului Județean Rm. Vâlcea

La propunerea președintelui Virgil Pîrvulescu, membrii PNL Râmnicu Vâlcea au susținut, în unanimitate, la președinția Consiliului Județean Vâlcea, candidatura lui „Grig Chiroiu - antreprenor vâlcean în domeniul turismului și personalitate marcantă, cunoscut tuturor pentru cariera din televiziune”. 

Tot cu unanimitate de voturi, ca propunere din partea organizației municipale pentru alegerile europarlamentare, a fost ales Constantin-Bogdan Popa, consilier local la Primăria Râmnicu Vâlcea și vicepreședinte al organizației municipale.

Cezar Bulacu la parlamentare, Bogdan Popa la europarlamentare

„Partidul Național Liberal  este principalul partid de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem cel mai mare număr de consilieri locali și asta ne obligă la  smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020”, a declarat președintele Virgil Pîrvulescu, potrivit unuicomunicat remis redacției.

Citește și: Moldova poate folosi portul Odesa pentru export. Controale comune cu Ucraina la graniță

„Avem responsabilitatea de a propune, în continuare, oameni capabili. Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe bunul meu prieten Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de susținere.

Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul.

Citește și: 300.000 de soldați mobilizați la frontiera estică, răspunsul NATO la invazia Ucrainei de către Putin

Alături de Grig Chiroiu pentru Președinția Consiliului Județan Vâlcea, organizația municipală are acum propuneri pentru alegerile din 2024 atât la deputați - Cezar Bulacu, cât și la europarlamentare - Constantin-Bogdan Popa, membrii PNL cu care ne mândrim. Le urez succes tuturor, urmează acum validarea în CCJ", a declarat Pîrvulescu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te