Favorit să conducă PSD Tineret: un fost crainic de emisiuni radio cu un doctorat dat cu Dîncu

DE Petre Bădică | Actualizat: 17.05.2021 - 22:25
Favorit să conducă PSD Tineret este un fost crainic de emisiuni radio (stânga) cu doctorat făcut cu Dîncu (al doilea din stânga) / FB

PSD se pregătește să își aleagă președintele PSD Tineret dintre mai mulți candidați. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că îl susține pe deputatul Bogdan Gruia Ivan (30 de ani).

SHARE

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru g4media.ro că îl susține pentru funcția de lider al organizației de tineret pe deputatul Bogdan Gruia Ivan (30 de ani).

Citește și: Partidul Studiilor la Distanță

Gruia a terminta Universitatea Babes- Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Știinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, specializarea Administraţie publică.

Favorit să conducă PSD Tineret: Un fost crainic de emisiuni radio

El spune că are „Tehnici avansate de PR, comunicare, comunicare politică şi mass- media”.El urmează studii doctorale în sociologie (Profesor coordonator - Prof. Univ. Dr. H.C. Vasile Sebastian Dâncu).

Dîncu este președintele Consiliului național al PSD. Încă un argument pentru alegerea lui Gruia ca lider al PSD Tineret.

Citește și: Ministerul Sănătății: Cum se va putea călători în străinătate cu adeverințele electronice verzi

Gruia este atașat din facultate de PSD. El a scris o „lucrare științifică” numită: „Strategia de imagine a Partidului Social Democrat la alegerile Europarlamentare din mai 2014” (lucrare de Disertaţie care a primit nota 10).

Gruia: Școlie părăsite vor fi folosite în alte scopuri

Gruia se laudă, într-o postare pe Fb, că va reuși să scape școlile de distrugere schimbându-le destinația:

„Printr-un proiect de Lege inițiat de parlamentarii PSD, care a primit raport favorabil în Comisia pentru Administrație, Primarul și Consiliul Local vor putea moderniza și schimba destinația unei școli nefolosite de minim 3 ani, fără un aviz de la Ministerul Educației care este primit în medie în 2-3 ani sau chiar niciodată. ste timp pierdut și birocrație în plus. Decizia legată de patrimoniul comunităților trebuie să fie luată de primăriile și consiliile locale, care sunt cel mai aproape de cetățeni și cunosc cel mai bine nevoile lor.

Dupa ce acest Proiect Legislativ va fi adoptat, primăriile și Consiliile Județene vor putea folosi aceste clădiri, în interes public, fără ca acestea să ajungă în paragină din cauza birocrație”, a scris Gruia.

Newsweek România a scris AICI  că proiectul de lege va permite primarilor să transforme clădirile fostelor școli chiar și în cârciumi.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.