Dragnea, delir despre Iohannis, SRI și protestatarii anti-PSD: Se comportă ca în Germania nazistă

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.05.2019 - 09:05
Liviu Dragnea, în studioul Antena 3

Liviu Dragnea a continuat, luni seară, atacurile la adresa președintelui Klaus Iohannis și a acuzat SRI că e implicat în boicotarea mintigurilor PSD organizate în țară.

SHARE

Invitat la Antena 3, luni seară, Liviu Dragnea și-a continuat acuzațiile la adresa opoziției. Principalele declarații ale lidrului PSD, conform G4Media:

- Nu mi-a fost ușor să le solicit colegilor mei să nu riposteze. A fost foarte greu, foarte foarte greu ca la Iași niciun simpatizant să nu riposteze. A fost o muncă de lămurire foarte intensă.

- Când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute, rezultatul e previzibil.     Eu nu vreau să ducem România acolo unde vor să o ducă Iohannis, USR-iștii și Pro România.

- Mă uitam la imaginile astea și mă gândeam că nu există nicio diferență față de modul în care se comportau Cămășile negre în Germania nazistă.

- Cei care vor să ajungă România cu bătăi pe stradă, cu impunerea punctului de vedere cu bâta, să-i voteze. Asta oferă USR, asta oferă Cioloș, civilizatul de Cioloș. 

- Un grup de bătăuși care, pe de o parte, speră să reacționeze PSD-ul, iar pe de altă parte să-i sperie, să le inducă celor care vor să voteze cu PSD teama. Am auzit pe unul că la el în sat mergea unul care le spunea că dacă votează cu PSD le dă foc la casă.

- Reacția noastră vreau să fie într-adevăr să-i plesnim, dar să-i plesnim la vot. Cine să ne reprezinte la Bruxelles? Ăștia? Niște bătăuși. Ăștia-s bătăuși, niște bătăuși. Cioloș, un securist. Era de domeniul evidenței că a făcut armata la Securitate și că era gardianul Doinei Cornea.

- Ne speriem de niște bătăuși? Să vină, să vină în continuare. (...) Oricum sunt informați. Dumneavoastră aveți impresia că SRI-ul chiar doarme, adică nu știe ce se întâmplă? ·      

-  Nu suntem la putere, suntem la guvernare. (…) E foarte importantă nuanța asta. Puterea adevărată în România o deține Iohannis cu cei din statul paralel, pe care îi coordonează.

- Am avut gura aurită. Eu am spus zilele trecute că principalul lucru discutat de Iohannis cu stăpânii lui a fost să scoată repede ceva iar împotriva României, că așa îl ajută pe el în campania electorală. 

- La marele Summit de la Sibiu, ce a câștigat România? Această scrisoare – o fi fost nervos, nu i-a plăcut mâncarea. Acolo s-au făcut negocieri, care pe ce funcție să vină pentru următorii ani. Adică șapte-opt-zece oameni care să conducă toată Europa. O să răspundem (scrisorii lui Frans Timmermans – n.r.), dar ce vreți, să răspundem în noaptea asta?

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -