Ciprian Ciucu, despre Nicușor Dan: „E bine intenționat. Are probleme de leadership. Ia greu decizii”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 25.06.2022 - 15:56
Ciprian Ciucu are o relație tumultoasă cu Nicușor Dan/ Foto: Inquam Photos/ George Călin

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, este bine intenţionat, dedică foarte mult timp Primăriei, dar are o mare problemă de management şi leadership, susţine edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

SHARE

„Este un primar bine intenţionat, căruia la nivel de principii şi de ce vrea să facă nu prea ai ce să-i reproşezi, care are o mare problemă de management şi leadership. Management înseamnă că trebuie să te ocupi şi de chestiuni cu prioritate care stau să cadă pe tine şi sunt foarte importante şi leadership înseamnă să vii cu anumite viziuni care să fie comune în tot oraşul şi să-i încolonezi în spatele tău pe ceilalţi primari. (...) Omul ăsta dedică extrem de mult timp Primăriei Generale, ştie în amănunt foarte multe lucruri la un nivel de detaliu (...) care nu-şi controlează propriul aparat, care nu are o echipă în spate să-i pună viziunea în aplicare", a spus Ciprian Ciucu despre Nicuşor Dan, sâmbătă, la Digi 24.

Totodată, Ciprian Ciucu este de părere că Nicuşor Dan ia greu decizii.

Citește și: 

VIDEO Momentul când Patriarhul Kiril, care susține invazia lui Putin, s-a prăbușit în biserică

12.908 de ucraineni au intrat în România într-o singură zi, iar numărul este în creștere

„Cea mai complexă instituţie din România este Primăria Capitalei, cu cele mai mari probleme. (...) Un primar independent este mai dependent decât un primar partinic. Când eşti un primar partinic şi ai în spate oameni, echipă, forţă, voturi, inclusiv în Consiliul General sau Local, vii cu ceva şi pui pe masă. Când eşti independent, negociezi cu toate forţele politice. Eu nu i-am cerut lui Nicuşor Dan chestii până acum în interes personal pentru PNL (...) în afară de chestiuni ce ţin de administraţie şi dreptul de a face, că asta e problema mea cu Primăria Capitalei, eu sunt subdivizine de unitate administrativ-teritorială. Degeaba am banii, degeaba am proiectul, dacă nu am dreptul de a face", a adăugat Ciucu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.