Cioloș acuză PNL că a plătit o campanie online împotriva miniștrilor Mihăilă și Voiculescu

DE Elena Andrei | 20.10.2021 - 21:49
Cioloș acuză PNL că a plătit o campanie online împotriva miniștrilor Sănătății/foto: libertatea

Dacian Cioloș acuză, pe pagina sa de facebook, că PNL a plătit din bani publici în ultimele zile o campanie publicitară online îndreptată împotriva foștilor miniștri Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu.

SHARE


„I-am costat mulți bani pe cei de la PNL. După ce au produs flyere mincinoase și le-au împărțit prin țară în campania electorală, acum au plătit o întreagă campanie online prin care încearcă să arunce vina pandemiei pe Ioana Mihăilă și pe Vlad Voiculescu. Este pur și simplu de neînțeles ce dorește în realitate acest partid care, pe de-o parte, ne trimite mesaje de împăcare, în timp ce în public continuă cu dezinformări de cea mai joasă speță”, a scris Cioloș pe Facebook.

El susține că această campanie e plătită din bani publici, dat fiind că partidele parlamentare sunt finanțate din banii de la bugetul de stat, și o numește „campanie otrăvită”.

„Am înțeles până la un punct frustrarea lui Florin Cîțu pentru situația sa personală, dar pentru noi asta nu înseamnă nimic. Cariera politică a cuiva e strict o problemă personală și este de neconceput ca un partid sau o țară să se sacrifice pentru o singură persoană, indiferent despre cine este vorba. De la demiterea sa și până de curând, am făcut pur și simplu terapie cu un om care nu se poate dezlipi de putere. Și nu sunt singurul. Dar să te contrazici de la o zi la alta și să ajungi să faci campanii otrăvite din bani publici împotriva celor cu care spui că ai vrea să mai lucrezi nu are nici un sens. Nici nu mai comentez latura morală”.

Citește și

Preşedintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultări joi, începând cu ora 11.00

Guvernul Cioloș nu a primit votul de încredere din partea Parlamentului

 

Cioloș a mai spus că ”suntem oricând dispuși la dialog cu PNL, dar dacă cineva își închipuie că noi ne vom așeza la masă cu Florin Cîțu în timp ce el face campanii mincinoase online sau pentru că repetă la infinit să mergem la PSD și AUR fie nu știe ce vorbește, fie a ajuns să creadă în propriile minciuni. Este rușinos de jos punctul unde s-a ajuns și, deși noi sperăm că oamenii echilibrați vor stopa acest gen de comportament, nu pot să nu rămân cu un gust amar în urma acestor degradări ale exprimării publice”.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.