Ciolacu: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea şi are specialişti pregătiţi

DE Alexandru Pop | 25.03.2021 - 15:20
Ciolacu: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea şi are specialişti pregătiţi/FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat, joi la Botoşani, că PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea şi are specialiştii necesară ca să facă acest lucru.

SHARE

„Eu nu vreau să-l dezmint pe preşedintele României, domnul Klaus Iohannis care spunea că Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Îl anunţ oficial că, după trei luni de când a revenit Guvernul său, Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Dacă mergem mâine la vot, vom avea o altă structură a Parlamentului. Lucrurile s-au întors foarte repede. PSD este pregătit în orice moment şi are specialiştii necesari pregătiţi la orice ora din zi şi din noapte şi să îşi asume această guvernare. Am spus că PSD este capabil şi îşi asumă o guvernare în plină criză sanitară şi economică”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la Botoşani dacă este în interesul social-democraţilor în prezent să revină la guvernare, potrivit news.ro.

PSD este pregătit să depună o moțiune de cenzură

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat marți seară că, în momentul în care social-democrații se apropie de „o masă critică, de numărul de voturi” vor depune o moțiune de cenzură.

Citește și: Rusia și China, gata să protejeze ordinea mondială. Au un „acord” în acest sens

„Mulți ne acuză că facem joc de glezne. Nu este adevărat deloc. În momentul în care ne considerăm că ne apropiem de o masă critică, că suntem aproape de numărul de voturi ca o moțiune de cenzură să treacă, sigur că vom veni în Parlament cu așa ceva, pentru că este un atribut al opoziției și putem face lucrul ăsta”, a declarat Paul Stănescu la Antena 3.

Secretarul general al PSD spune că social-democrații nu au alte pârghii, nu pot participa la mișcări de stradă într-o criză de sănătate extraordinară.

În același timp, președintele PSD, Marcel Ciolacu, vrea la biserică în noaptea de Înviere, indiferent de restricțiile impuse de Guvern.

„Eu vreau la biserică. Îmi asum acest lucru. Mă duc la Înviere, o spun de pe acum. Plătesc amendă. Nu ştiu ce restricţii o să fie atunci”, a precizat Ciolacu la TVR1.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.