Cine va fi candidatul PNL la Primăria București? Stroe: „Se fac analize, e extrem de dificil”

DE Alin Crișan | Actualizat: 26.02.2024 - 18:26
Cine va fi candidatul PNL la Primăria București? Stroe: „Se fac analize, e extrem de dificil” - Foto: Profimedia Images/ Imagine cu caracter ilustrativ

Cine va fi candidatul PNL la Primăria București? Ionuţ Stroe a declarat că se fac analize, dar Sebastian Burduja ar fi „o soluție”.

SHARE

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, luni, că Sebastian Burduja este "o soluţie" privind candidatura la Primăria Capitalei, odată ce acesta şi-a asumat conducerea organizaţiei Bucureşti şi s-a angajat în această competiţie internă, menţionând că decizia de sprijin pentru un anume candidat e una extrem de dificilă şi în momentul de faţă se fac analize.

Cine va fi candidatul PNL la Primăria București? Stroe: „Se fac analize, e extrem de dificil”

"Sebastian Burduja, din punctul meu de vedere, odată ce a asumat conducerea acestei organizaţii şi public s-a angajat în această competiţii internă pentru a reprezenta PNL în această cursă pentru Primăria Capitalei, este o soluţie, iar acest lucru s-a discutat la partid, în niciun caz în alte situaţii", a spus Ionuţ Stroe, întrebat dacă PNL a identificat posibili candidaţi buni de măsurat în sondaje.

Legat de discuţiile privind susţinerea unui candidat independent din partea coaliţiei, el a spus că decizia de sprijin pentru un anume candidat e una "extrem de dificilă" şi în momentul de faţă se fac analize.

Citește și: VIDEO Copac căzut din senin pe o mașină în Sectorul 1 al Capitalei, în apropierea unei grădinițe

"Există foarte multe analize, foarte multe discuţii care se fac în momentul de faţă. Decizia de sprijin pentru un anume candidat e una extrem de dificilă şi, cu siguranţă, va fi luată în cadrul coaliţiei şi, bineînţeles, şi în funcţie de toate aceste analize pe care le avem.

Acum nu vă poate garanta nimeni că în momentul de faţă există sau se prefigurează o anume candidatură. De aceea, preşedinţii celor două partide au spus foarte clar că, după ce se va face această analiză, vom avea şi numele", a adăugat Ionuţ Stroe.

Întrebat în legătură cu întâlnirea pe care liderul PNL Nicolae Ciucă ar fi avut-o cu omul de afaceri Dan Ostahie şi dacă acesta ar putea fi candidatul la Primăria Capitalei, Ionuţ Stroe a spus: "Evident că fiecare dintre noi, chiar şi politicienii, au viaţă privată, au întâlniri pe care şi le fac".

Citește și: Dan Bittman, sute de mii € pentru „cântări” de la primării. Simion îl vrea la primăria sectorului 1

"Mi se pare exagerat să speculăm şi să mergem în această zonă a desemnării candidaţilor pentru Primăria Municipiului Bucureşti la aceste întâlniri private.

Deciziile se iau în partid, nu în goana asta după senzaţional a presei care interpretează, din punctul meu de vedere, exagerat o întâlnire privată a domnului preşedinte cu un om de afaceri din România. (...) Nu au niciun fel de legătură. Întâlnirea n-avea scop politic. De altfel, participanţii au confirmat acest lucru", a mai spus liberalul. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te