Băluță laudă vizita miniștrilor PNL în SUA. N-a contat că Zuckerman i-a făcut tâlhari pe pesediști

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 09.10.2020 - 17:17
Daniel Băluță alături de cel puțin un baron tâlhar roșu Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Primarul Sectorului 4, pesedistul Daniel Băluță încearcă să se pună bine cu PNL, lăudând public vizita miniștrilor Nicolae Ciucă (Apărare) și Virgil Popescu (Economie) în SUA. Ieri, ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, i-a făcut "baroni tâlharii roșii" pe pesediști.

SHARE
Pentru Daniel Băluță n-a contat însă mesajul ambasadorului Statelor Unite. Iată ce a scris primarul Sectorului 4 pe Facebook:
 
"Eficiența politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunitățile așteaptă de la cei aleși soluții, proiecte concrete care să le facă viața mai bună. Pe scurt, cu toții trebuie să arate că se poate!
Asta au făcut ieri, în SUA, miniștrii români Nicolae Ciucă (Apărare) și Virgil Popescu (Economie). Pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru centrala de la Cernavodă și întărirea securității României, îi felicit și le mulțumesc!
Acesta este drumul pe care România trebuie să continue să meargă. Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii ne poate oferi stabilitatea și predictibilitatea de care societatea are nevoie.
Așa cum a arătat deja, Sectorul 4 al Capitalei nu va sta nepăsător în fața acestei imense oportunități de dezvoltare economică și vom găsi acele proiecte româno-americane care să consolideze comunitatea de business din zona de sud a Bucureștiului.
Pentru că, în fond, acest lucru va însemna investiții, salarii bine plătite, adică o viață mai bună pentru cei ce muncesc, iubesc și trăiesc în sectorul 4".
 
Cu nici 24 de ore înainte, ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a afirmat, în mesajul adresat participanţilor la Forumul Aspen: 
”Poporul român continuă să se elibereze din cătuşele moştenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist. În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanţă între naţiune şi „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele, în detrimentul poporului român, pe care au fost aleşi să îl deservească".

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.