Te vaccinezi?

DE Mihai Duță | Actualizat: 24.11.2020 - 11:27

Nici nu e gata vreun vaccin pentru vânzare, dar asta e întrebarea la modă în ultimele zile. Eu fac parte din generația care a făcut toate vaccinurile obligatorii, pentru că așa era pe vremea lui nea Nicu. La fel a făcut toată generația mea, și toți cei dinainte.

SHARE

Suntem toți sănătoși, bine-merci. Nu existau Olivia Steer, Cerva, Lovin și Piperea și nici alți doctori de Google. Și nici nu aveai libertatea să cârtești. Asta apropos de cei care îl văd erou pe Ceaușescu și spun acum că o mască e un atentat la libertățile omului. Aceiași adoratori ai dictatorului, vaccinați la termen când erau mici, spun acum că nu vor face vaccinul ăsta cu cip. Adică adoră un personaj care le răpise toată libertatea, dar sunt mânioși acum că trebuie să respecte câteva reguli și că, li se recomandă, antenție, nu-i obligă nimeni, să se vaccineze.

Desigur, Guvernul Mondial, Bill Gates, Soros, toți îl vor vaccinat pe anonimul de pe Facebook care protestează pe grupul „Fără mască”.  Grupul fiind înființat, bineînțeles pe Facebook, deținut de un alt membru al Ocultei Mondiale, Mark Zuckerberg. Și anonim ești numai în mintea plată, care se ferește de cipuri din vaccin, atunci când deschizi telefonul mobil. Cu siguranță, toți tâmpiții din grupurile „Fără mască” sunt vânați de bubuli pentru inteligența lor deosebită. Pe de altă parte, în toate combinațiile astea de oameni răi nu apare niciodată Rusia. Acolo sunt și vaccinul ăla bun și libertățile totale asigurate de cel mai blând om de pe Pământ. Ăla e un adevărat patriot, la fel ca nea Nicu. Ăla îți bagă în tine prin vaccin direct o lampă din aia cu care funcționau televizoarele alb-negru, nu porcăriile astea de cipuri. E mai mare, dar e de-a noastră, din popor.

Cam ăsta e nivelul discuției despre vaccinuri și libertăți în România. Ăia care nu l-ar face pe cel produs de americani și englezi, l-ar mânca pe pâine pe ăla rusesc și s-ar unge cu ăla chinezesc. Și majoritatea au fost vaccinați pe vremea lui Ceaușescu. Alea erau cele mai sigure. Dacă ai făcut și Polidin, gata, ești nemuritor. Nu mai vreau să vorbesc despre vaccinul anti-prostie, pentru că și p-ăla l-ar face numai cei care și gândesc.

Oricum, mulți dintre cei care nu vor să intre în microfonie din cauza cipurilor de la vaccinurile americane și englezești, s-ar putea să aibă ceva de așteptat până să le refuze. Unii poate nici n-o să mai apuce. Până o să ajungă vaccinul anti-COVID la noi, cei care suntem sănătoși și datorită vaccinurilor făcute când eram mici, mai durează luni bune, poate chiar un an.

Deci, te vaccinezi?

Comentarii


© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.