Patrioții te vor mort

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 08.11.2021 - 19:08

Din păcate pentru cei care se uită în gura tuturor acestor lepre, patrioții îi vor morți.

SHARE

Unul dintre cei mai vehemenți activiști anti-vaccin și anti restricții este moderatorul TV (că jurnalist nu e) Victor Ciutacu. Acest individ fără scrupule, care se laudă cu prietenii cu politicieni corupți, promovează în emisiunile sale de la România TV toate personajele toxice ale țării, care au pe conștiință, deja, mii de morți de COVID-19. 

Primitiva senatoare Diana Șoșoacă, lacomul după bani arhiepiscop al Tomisului, IPS Teodosie, doctorița de ochi conspiraționistă Monica Pop, medicul de stomac care și-a ucis mama Răzvan Constantinescu și multe alte scursuri care s-au gândit să-și facă notorietate pe viața oamenilor și-au găsit loc în emisiunile RTV. 

În timp ce îi îndoctrina pe sinucigașii care se tem de vaccinuri verificate și aprobate de autorități credibile din SUA și UE, dar bagă în ei un medicament sovietic, cumpărat la negru din piețele din Moldova, Victor Ciutacu ce-mi făcea? Evident, se vaccina. 

Bravul luptător cu oculta mondială nu doar că s-a pus la adăpost de formele medii și grave de COVID-19, care-i decimează telespectatorii, ci mai face și mișto, pe contul personal, pentru prieteni, de „proștii” care cred minciunile pe care postul unde lucrează le distribuie 24 de ore pe zi. 

Citește și: Victor Ciutacu a făcut doza 3 și contestă minciunile difuzate de România TV, post la care lucrează

„Gata și tura a treia, am început să albesc intensiv de când mă tot înțep. Și să nu mai puiesc trei generații, uitasem...”, a scris Victor Ciutacu după ce s-a imunizat și cu doza a treia de vaccin anti COVID-19. Desigur, faptul că cea care a lansat această prostie este multipla invitată la România TV Diana Șoșoacă nici nu mai contează. 

Victor Ciutacu este, cum altfel, un patriot. Tot patrioată este și senatoarea care crede că o legitimație de parlamentar îi dă dreptul să facă orice abuz îi trece prin cap.

Din păcate, e imposibil de dovedit că s-a vaccinat fără să riști un dosar penal. Istoricul medical al unei persoane este secret. Dar la cum îi știu eu pe salvatorii neamului care nu se lasă păcălit de Bill Gates, sunt convins că Diana Șoșoacă s-a protejat de COVID-19 prin vaccinare. 

Prin vaccinare, nu cu Arbidol, ivermectină sau „cu slănină râncedă”, rețeta unui călugăr pentru refacerea plămânilor, pentru că, se știe, mănăstirile sunt de fapt școli de medicină sub acoperire. 

Din nefericire pentru cei care se uită în gura tuturor acestor lepre, patrioții îi vor morți. Cu câteva mii de români le-au ieșit deja, urmează alte mii în lunile următoare.

Nu oculta mondială a ucis 13.000 de persoane în ultima lună și jumătate, crima s-a făcut aici, local, de către toți acești indivizi al cărui nume ne-a devenit cunoscut după ce s-au urcat pe grămada de cadavre, să se vadă mai bine. 

Chiar nu se miră nici unul dintre dacii liberi că sub stindardul patriotismului de televiziune s-au adunat numai politicieni corupți sau foști pușcăriași, moderatori mincinoși, indivizi cu evidente probleme psihice și tot felul de popi fără Dumnezeu?

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te