Victor Ciutacu a făcut doza 3 și contestă minciunile difuzate de România TV, post la care lucrează

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 03.01.2022 - 18:43
Victor Ciutacu, la a treia două de vaccin
Victor Ciutacu a făcut doza 3 și contestă minciunile difuzate de România TV, post la care lucrează

Prezentatorul România TV Victor Ciutacu și-a anunțat prietenii că a făcut și doza 3 de vaccin anti COVID-19. Deși el s-a pus la adăpost de formele grave ale bolii, în emisiunile sale de la RTV promovează intens mesaje antivaccinare.

SHARE

Prezentatorul România TV Victor Ciutacu a anunțat că și-a făcut și doza 3, booster, cu vaccin anti COVID-19. Moderatorul a postat informația pe Facebook, dar a limitat difuzarea doar pentru prietenii săi virtuali. Publicul larg nu poate vedea anunțul.

„Terminăm odată cu legendele? Gata și tura a treia, am început să albesc intensiv de când mă tot înțep. Și să nu mai puiesc trei generații, uitasem...”, a scris Victor Ciutacu.

Moderatorul România TV ironizează o minciună lansată de senatoarea Diana Șoșoacă, pe care el și postul de televiziune la care lucrează o invită mereu pentru a face propagandă împotriva vaccinurilor anti COVID-19 și a regulilor de restricție. 

Diana Șoșoacă a declarat, în octombrie, că vaccinarea are ca efect „sterilizarea pe trei generații”. Politiciana nu a explicat cum ajunge la a treia generație o persoană care nu mai poate face copii.  

De altfel, nu este prima dată când Victor Ciutacu ironizează propaganda anti vaccin și manipulările difuzate inclusiv de postul de televiziune la care lucrează, RTV. 

„Regret să vă dezamăgesc, dar au trecut vreo 78 de ore de la rapel și nici eu, nici ilustra mea soție nu lătrăm, nu avem aripi, nu suferim de dureri de cap/mușchi. Și nici nu cred că ne-au furat doamnele alea drăguțe sufletele când ne-au injectat cu serul Ocultei. În altă ordine de idei, tot nu ne face absolut nici o plăcere să bântuim prin spitale, fie ele de stat sau private... P.S. Când s-o da drumu' la călătorit pe bază de adeverințe/pașapoarte de vaccinare, vă pupăm pe dințișori din primul avion”, a scris jurnalistul de la România TV când a făcut a doua două doză de vaccin.

Citește și: Devastatorul impact al Antenei 3 și RTV asupra vaccinării în mediul rural

 

Ciutacu, supărat pe îndemnurile la vaccinare

Emisiunea moderată de Victor Ciutacu a fost amendată în octombrie de către Consiliul Național al Audiovizualului pentru că a difuzat declarații anti vaccinare ale arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie.

România TV a primit o amendă de 40.000 de lei pentru că Victor Ciutacu a difuzat înregistrarea video când înaltul prelat i-a îndemnat pe oameni „să se adreseze în masă justiției" privind restrângerea unor drepturi pentru cei nevaccinați și a făcut un „apel la juriști să se mobilizeze și să îi apere". IPS Teodosie a fost invitat apoi de Victor Ciutacu în direct și a repetat, practic, același lucru.

Citește și: Radio Dobrogea, Antena 3, România TV, amendate pentru știri incorecte legate de vaccinare

Victor Ciutacu l-a atacat pe fostul său coleg de la Antena 3, Radu Tudor, când acesta din urmă i-a îndemnat pe români să meargă la vaccinare. 

„Când se stinge focul, iese analistul militar. Îndeamnă populația să se vaccineze. Ca nu cumva să ajungă la ATI. Care poate să ia foc sau să explodeze. Și, după aia, să fie nevoiți să vină ai lui, eroii de la SMURD, să stingă focul”, a scris moderatorul RTV. 

„E spectaculos cum televiziunile-simbol ale vaccinării de masă, parteneri guvernamentali de nădejde în operațiunea (eșuată) de convingere a populației să se încoloneze la înțepat, bubuie de infectați cu virusul ucigaș”, a mai afirmat Victor Ciutacu în septembrie, când valul 4 al pandemiei devenea tot mai intens, principalii afectați fiind românii nevaccinați. 

România TV, sursă principală de conspirații

Postul de televiziune RTV, unde lucrează Victor Ciutacu, este principalul canal tv care îndeamnă pe români să nu se vaccineze, care militează împotriva restricțiilor și a certificatului verde și care a lansat numeroase știri false despre COVID-19 în ultimii doi ani. 

Citește și: Cum au alimentat Mihai Gâdea, Antena 3 și România TV protestele împotriva restricțiilor

De exemplu, România TV a difuzat la finalul anului 2020 un interviu cu Gigi Becali, influent personaj printre cei reticenți să se vaccineze, în care acestaa vorbit despre cum te poţi vindeca uşor de Covid, de medicamente pe care le va aduce în ţară sau despre faptul că dacă s-ar vaccina, i se va băga un cip în braţ.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te