O țeapă onestă

DE Mihai Duță | Actualizat: 07.01.2021 - 18:35

Când am dat de deputatul Android de la AUR mi-am adus aminte, pe loc, de deputatul Auto de la PP-DD. Măcar Dan Diaconescu era haios pe lângă George Simion. Dar putem face o comparație.

SHARE

Avea și Dănuț șoșoaca lui, pe Liliana Mincă. Dar și ea era parcă mai haioasă. Deputatul Auto nici n-a apucat să-și termine mandatul pentru că a fost prins cu șpaga-n buzunar și condamnat rapid.

Și Simion și Diaconescu sunt urmăriți de Oculta Mondială. Totuși, averea lui Dan Diaconescu era considerabilă când a ajuns la pușcărie pentru șantaj.  Evident, a fost condamnat pentru adevărurile pe care le spunea. Era cumva firesc ca dezvăluirile din episodul 14.576 despre Elodia să deranjeze la nivel internațional.

Șoșoacă e și ea urmărită. Cu toate astea a fost aleasă democratic și a ajuns în Parlament.

„Da, dar au fost ultimele alegeri libere. Va urma Dictatura Mondială”, zice ea într-o emisiune. Ați înțeles, da? Ea, luptătoarea anti-mască, a ajuns deputat cu tot cu Oculta Mondială. Dar de-acum gata, s-a terminat. Probabil va face si ea parte din dictatura aia, că altfel nu văd logica. Oricum, o salvează Simion. O să dea jos și măștile, o să se unească cu Moldova, o să scoată jucătorii străini din echipa națională și, în general, o să fim toți mult mai români decât putem și ne permitem. Și gata, am terminat cu AUR, pentru că doar pentru atât am fost plătit de Oculta Mondială.

Citește și

Valeriu Nicolae, atac dur la liderii USR-PLUS care au luat bani din CA-uri, inclusiv Vlad Voiculescu

Hai să mai vorbim și despre oameni buni din politică. Uite, de exemplu, Costel Alexe de la PNL, a salvat producția de tablă a țării. Păi dacă n-ajungeau alea 22 de tone, cine știe câți muncitori onești și-ar fi pierdut locul de muncă în pandemie.

Aș mai spune și despre ce-a zis Valeriu Nicolae despre foștii săi colegi, dar dacă zic ceva, chiar ceva ce a spus altcineva, mi-a dat foc la valiză. Când e vorba despre Barna sau despre Vlad Voiculescu n-ai voie nici să redai ce a spus un fost coleg de-al lor.

Citește și

Valeriu Nicolae are dreptate: Barna nu și-a declarat niciodată veniturile din guvernarea Cioloș

Păi cum să spună Valeriu Nicolae că Barna nu și-a trecut veniturile din timpul guvernării tehnocrate în declarația de avere? Ca să se sesizeze ANI? Nu-i frumos domnule Valeriu Nicolae că ați scris despre Voiculescu că a fost într-un CA la fel ca toți ceilalți pârliți de politicieni? Dacă aș fi scris eu chestiile astea, mi-ar fi sărit toată lumea bună în cap. Să vă fie rușine! E bine așa?

În schimb, vă felicit că ați scris despre Ionel Dancă și despre cele cinci consilii de administrație din care a făcut parte. Așa, da! Dacă mi-ar fi venit mie ideea, toți păcălicii deranjați de adevărurile care-i privesc m-ar fi aplaudat.

Iar dvs., domnule Valeriu Nicolae, n-ați mai fi scris, precum stimabilii pesediști, acea postare care, de fapt, vă reprezintă.  

Nu sunteți nici măcar o țeapă onestă. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te