Nu sunt incompetenți, sunt pur și simplu ticăloși

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 20.12.2018 - 12:55

Nu cred că în povestea asta cu „taxa pe lăcomie” e doar o chestiune de incompetență. E o explicație prea simplă și cumva le oferă o circumstanță atenuantă.

SHARE

„Eh, sunt niște proști, era de așteptat să o dea în bară”. Inclusiv eu am zis inițial asta.

De fapt, Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și Orlando Teodorovici știu foarte bine ce fac și o fac cu intenție. Nu trebuie să fii mare economist ca să știi că schimbări precum cele propuse de ordonanță vor da peste cap societatea.

Dar, pe de o parte sunt disperați, că nu mai au efectiv bani, iar pe de altă parte pur și simplu vor să ne distrugă, pentru a ne pune la punct. Ei chiar vor să ne pedepsească și chiar cred că sectorul privat le e dușman.

Orlando Teodorovici nu a lucrat niciodată la privat, Liviu Dragnea și cu Darius Vâlcov au făcut bani în condiții dubioase și nu știu cât de greu se construiește o afacere curată. Nici nu îi interesează.

Citește și Orlando Teodorovici a muncit toată viața la stat și s-a plimbat prin șase ministere

Iar Dragnea mai știe că dacă încă mai are probleme penale e și din cauza protestelor „corporatiștilor”, a celor care lucrează mai ales în sectorul privat.
(Sigur, la proteste au fost și foarte mulți bugetari, dar senzația de ansamblu a PSD e că în spatele acestora au stat multinaționalele).

Dragnea ne urăște pe toți, e clar din discursurile lui, și ne-ar călca în picioare doar pentru că el încă stă cu frica în sân de închisoare și eventual pierde bani.

Nu sunt incompetenți, sunt pur și simplu ticăloși.

Comentarii

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -