Dragnea, încă un zombie în armata de trolli a lui Putin

DE Cătălin Prisacariu | Actualizat: 21.09.2021 - 17:28

În mai puțin de 48 de ore de la prezența lui Liviu Dragnea la Realitatea TV, Sputnik a publicat 14 articole pe subiect. Toate îl prezintă pe proaspătul ieșit din închisoare ca pe un personaj providențial.

SHARE

Primul articol al Sputnik a fost publicat chiar în timp ce Dragnea se afla în studioul Realitatea TV și a fost intitulat "Dragnea, declarații fulminante despre <domnul dictator Iohannis și predarea României>". Titlul este suficient de elocvent, articolul conține și "argumentele".

Au urmat, printre altele, articole cu următoarele titluri:

- "LISTA lui Dragnea – oamenii EXECUTAȚI pentru că deranjau Statul paralel"

- "Anunțul anului: Iată NOUL PARTID al lui Dragnea - s-a înființat!!!"

- "Știrea nopții: RITM uluitor de înscriere în <partidul lui Dragnea>"

- "Noi date despre <partidul lui Dragnea> – ce este, ce propune"

- "De la Beijing, despre Dragnea: <Unul dintre cei mai credibili și normali oameni politici>"

- "PSD, declarații ridicole – de teama lui Dragnea, uită ce au spus!"

- "<De ce merg pe mâna proiectului Dragnea> – argumentele unui apreciat politolog".

Nimic nou în abordare, Dragnea era, de departe, preferatul Sputnik și înainte să intre la închisoare, atacurile sale anti-UE din campania pentru europarlamentarele din 2019 fiind legendare.

Diferența enormă între 2019 și 2021, însă, este că Dragnea era atunci șeful celui mai mare partid din România iar azi este un ex-pușcăriaș care, legal, nu poate vota, nu poate înființa o formațiune politică și are nevoie de intermediari anonimi care să înființeze un partid care va aduna toate rebuturile care nu mai au loc în AUR.

Pe scurt, azi, Dragnea este doar un cadavru politic care se încăpățânează să umble prin târg și pe la televiziuni. Dacă reușește să-i scoată la un mic și o bere pe Năstase, Severin și alți câțiva ca ei, iese de un scurt metraj de serie C cu o gașcă de zombie care se învârt în cerc și-și pun protezele dentare în pericol. Harașo!

Comentarii


© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.