Ce vrea partidul lui Dragnea: stop abuzurilor, fără neomarxiști, mâncare toxică și comenzi din UE

DE Alex Darvari | Actualizat: 20.09.2021 - 21:18
Ce vrea partidul lui Dragnea: stop abuzurilor, fără neomarxiști, mâncare toxică și comenzi din UE / Inquam Photo,

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat că va sprijini Partidul Alianța pentru Patrie, pe care i l-a construit fostul său coleg de partid social-democrat Codrin Ștefănescu, prieten credincios.

SHARE

Noul partid a lui Liviu Dragnea are și o pagină de Internet unde și-a prezentat platforma.

Vechile obsesii ale lui Dragnea din vremea în care conducea țara din poziția de lider al PSD sunt enumerate: abuzurile din justiție trebuie stopate, Occidentul ne vrea rău, chiar vrea să ne otrăvească și să ne luăm țara înapoi.

Citește și: Oficial, România nu mai are paturi ATI pentru bolnavii de COVID. Începe loteria trierii bolnavilor

Ce vrea Alianța pentru Patrie, partidul lui Dragnea

„un partid naţional care sustine patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român…

 recuperarea economică a României, în condiții de sănătate fizică și socială a cetățenilor, care să împiedice degradarea biologică a populației, scăderea indicelui valoric de viață, exodul populației, printr-un program de dezvoltare economică socială durabilă, condiţie primordială de salvare a Naţiunii Române şi care necesită, în special, punerea în valoare, cu titlu autohton, a resurselor proprii naturale, umane, materiale, financiare și de inteligenţă..

A venit timpul să nu mai permitem să fim amenințați, anchetați, urmăriți abuziv.

A venit timpul să punem capăt minciunii, sărăcirii, îmbolnăvirii, analfabetizării, discriminării, sfidării românilor.

A venit timpul să eliminăm dublul standard și să dăm copiilor noștri alimente românești sănătoase, lipsite de chimicale periculoase, cum sunt cele de import.

Urmărim obiectivele românilor patrioți, sătui de asuprirea și disprețul politicienilor progresiști, neomarxiști, care acționează, așa cum am văzut cu toții, la comenzile străine de țară și popor și strict în interesul propriu”.

Dragnea a fost eliberat din pușcărie pe 15 iulie 2021. Dragnea se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Citește și: Liviu Dragnea, despre detenție: A fost „ca în iad”

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Realitatea Plus, că în penitenciar "a fost ca în iad", că i s-au ascultat telefoanele şi că a avut "un regim preferenţial negativ". "În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul penitenciar din România este gândit greşit şi societatea în ansamblu greşeşte pentru că tratează într-un mod atât de superficial şi contrar a tot ceea ce se întâmplă în ţările dezvoltate din vest, unde se pune foarte mult accent pe condiţiile din penitenciare şi pe consilierea psihologică. Eu am avut un regim preferenţial negativ", a spus Dragnea.

Citește și: 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te