De ce sunt alături de prof.univ.dr. Tudorel Toader!

DE Mircea Marian | Actualizat: 01.11.2018 - 16:44

Nu, nu vreau ca Tudorel Toader să fie schimbat din funcția de ministru al Justiției. De ce? Fiindcă sunt convins că Dragnea va găsi pe altul care să fie și mai slugarnic, și mai prost și mai lichea.

SHARE

Lăsați-l pe Tudorel Toader să se facă de râs până la capăt, poate că până își termină mandatul se trezesc și universitarii de la Iași și-l dau afară și din poziția de rector.

Trec prin această dilemă din iunie 2017, când Dragnea l-a concediat pe Grindeanu. Să te bucuri că scapi de niște nenorociți care au guvernat până acum sau să fii îngrijorat că vin alții și mai îngrozitori? Iar experiența ne arată că de fiecare dată a fost mai rău: după Grindeanu a venit Tudose, iar după Tudose, Dăncilă. 

După opinia mea, nici măcar simpla plecare a lui Dragnea din fruntea formațiunii social-democrate n-ar schimba mare lucru. PSD a lichidat toate mecanismele anti-corupție – a distrus legislația, a paralizat DNA-ul, a lichidat sau este pe cale să lichideze toți procurorii care reprezentau un pericol – și acum e liber la jaf. Cred că, în timp ce noi căscăm gura la televizor la meciul Lazăr-Toader, se fură în draci, în stil mare, cum probabil nu s-a mai furat de pe vremea lui Năstase. În plus, sunt tot mai convins că mulți pesediști ar vrea să scape de Dragnea, după ce acesta și-a făcut datoria de a distruge sistemul de justiție. Nu mai au nevoie de el! 

Nu trebuie să plece doar Tudorel Toader. Nu trebuie să plece doar Dragnea. Toată această grupare infracțională trebuie scoasă de la putere. Iar cei care vor veni la guvernare trebuie să aibă un angajament – scris, de preferință – că vor reface legislația anti-corupție distrusă de PSD, că vor reconstrui DNA-ul și că vor numi procurori duri și competenți în fruntea parchetelor. Știu că opoziția actuală are oameni minunați, simpatici, carismatici, muncitori – vi se pare că glumesc? - și că „nimic nu este mai rău ca PSD”. Însă eu unul aș prefera să avem angajamente scrise, clare, cu termene de îndeplinire a obiectivelor. Nici nu vreau să mai discut acum despre spinoasa problemă a alegerilor...Până când vom avea, deci, o opoziție capabilă să preia puterea și apoi să curețe uriașa mizerie deversată de PSD, lăsați-l pe profesorul Toader să se facă de râs. Nu-l deranjați prea tare. Fiecare zi cu el, fiecare zi cu un Dragnea tot mai disperat, înseamnă un vot mai puțin pentru PSD. 

Citește și Toader a încurcat procurorii: Cristian Lazăr, nu Augustin Lazăr, a clasat dosarul lui Iohannis

Comentarii

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -