Bucureștiul, o pălărie prea mare pentru Firea

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 07.08.2018 - 15:26

Eu sunt de numai 14 ani în București, dar din poveștile altora cred că orașul ăsta nu a fost mai prost administrat nici măcar în vremea inutilului Crin Halaicu sau a penibilului Viorel Lis.

SHARE

În #doar2ani, dinspre Gabriela Firea nu am auzit decât despre concerte, vouchere pentru bicicletă, vouchere pentru electrocasnice, concerte, vouchere pentru mașini, concerte, excursii pentru tineri, excursii pentru bătrâni, concerte, finanțare pentru fertilizare în vitro, concerte

Adică absolut nimic din ceea ce ar trebui să facă o Primărie. Tramvaiele din București au ajuns niște rable periculoase, în autobuze fierbi, stând în traficul care doar acum, că e august, a devenit mai uman. 
Nu a fost inițiat nici un proiect major de infrastructură, nu a lansat nici măcar la nivel de concept vreo lucrare relevantă pentru orașul ăsta care se afundă tot mai rău

Până și Sorin Oprescu, care nu a făcut aproape nimic, a mai făcut ceva: un pod inutil la Mihai Bravu, un pasaj relativ util la Casa Presei. Dar a lasat ceva în urmă.

Și nu îmi dau seama dacă la Firea e rea voință sau e pur și simplu incompetență. Uneori am senzația că asta e, de fapt, limita mentală a primăriței, atât o duce mintea sa de fost moderator de șuete la Antena 3: concerte și pomeni.

Ceea ce e și mai trist decât dacă ar fi fost vorba doar de neaoșa tâlhărie locală.

Comentarii


© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.