Trei bărbați din Suceava reținuți abia la trei luni după ce au bătut o persoană în stradă

DE Bianca Iosef | 30.07.2022 - 15:42
Bărbați reținuți la 3 luni de la infracțiune-Foto: PEXELS PHOTOS

Poliţiştii suceveni anunţă, sâmbătă, că au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi care, în luna mai, au bătut în stradă un bărbat, în faţa unei săli de jocuri de noroc din Suceava.

SHARE

Ancheta a fost deschisă după ce victima a ajuns la spital pentru îngrijiri, iar reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat Poliţia.

Citește și: Cetățean turc urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni prins de poliție în Ilfov

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, dosarul penal care vizează infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost deschis după ce, în data de 2 mai, angajaţii unităţii de Primiri Urgenţe Suceava au anunţat telefonic la Poliţia Municipală Suceava că la spital s-a prezentat un bărbat agresat fizic.  

Citește și:VIDEO O marmotă fură din recolta unui fermier și mănâncă în fața camerei de supraveghere

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică care l-a identificat pe bărbatul de 36 ani, stabilindu-se că acesta ar fi fost lovit în zona feţei de către trei persoane necunoscute. Deşi a manifestat reticenţă în oferirea unor detalii cu privire la evenimentul în care a fost implicat şi cu privire la susţinerea poziţiei procesuale, poliţiştii au continuat verificările fiind întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, au transmis poliţiştii.  

 Aceştia au precizat că, în urma activităţilor  investigative şi de cercetare penală întreprinse, s-a conturat activitatea infracţională a trei bărbaţi cu vârste de 49, 25 şi 24 de ani, toţi din municipiul Suceava, care, la data de 02.05.2022, în jurul orei 21:00, fiind în faţa unei săli de jocuri de noroc situată în municipiul Suceava, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele în zona superioară a corpului, cauzându-i leziuni fizice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-13 zile de îngrijiri medicale.  

”Prin acţiunile acestora, executate în loc public, a fost creată o stare de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică”, transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Suceava. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au făcut, vineri, 29 iulie, trei percheziţii domiciliare şi una asupra unui autoturism, acţiuni în urma cărora au fost identificate mai multe mijloace de probă.  

Cei trei suspecţi au fost audiaţi şi reţinuţi. Cercetările continuă, în cadrul dosarului coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, relatează News.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te