Martorii în dosarul TelDrum încep să vorbească. Unde era locul secret de întâlnire al șefilor

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.09.2020 - 22:14
Sursa: Inquam Photos - Octav Ganea

Trei angajați ai companiei TelDrum, controlată din umbră de ex-șeful PSD, Liviu Dragnea, aflat la închisoare, au povestit, în instanță, unde era locul secret în care se întâlneau șefii firmei și unde țineau actele. Este vorba despre o fostă vilă de protocol a PCR Teleorman.

SHARE

La termenul care a avut loc miercuri, în dosarul în care firma TelDrum și reprezentanții Petre Pitiş şi Mircea Vişan sunt trimiși în judecată, angajații audiați au fost întrebați despre un loc care în interceptări este numit „La Barieră”. Acolo, Tel Drum deţine un imobil, în care, uneori, se întălnesc directorii societăţii, scrie adevărul.ro

Casiera Tel Drum a declarat că ştie despre acest loc, „La Barieră”, dar nu ar putea spune unde este, deoarece ea îşi desfăşoară activitatea la sediul principal al firmei. Un economist al Tel Drum a spus că ştie şi el despre acel loc pe care conducerea firmei îl folosea pentru întâlniri. El a spus că „La Barieră” se află în Alexandria, aproape de calea ferată, dar nu a putut să spună strada.  

Abia al treilea martor a relatat că imobilul este situat pe strada Viilor din Alexandria: „Ştiu de imobilul La Barieră, folosit de societate ca sediu de birouri. Avem şi arhivă acolo. Imobilul este pe strada Viilor din Alexandria, aproape de calea ferată”.

„La Barieră” este o fostă vilă de protocol a PCR Teleorman, care se află pe o proprietate vastă de pe strada Viilor, unde se ajunge trecând de o barieră. Imobilul este ascuns de o livadă şi nu este vizibil de la strada principală. 

În acest dosar, firma TelDrum și cei doi reprezentanți ai ei, Petre Pitiș și Mircea Vişan, sunt trimiși în judecată pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave”, conform Direcției Naționale Anticorupție. 

Citește și: EXCLUSIV Dragnea, aproape scăpat de dosarul TelDrum. DNA l-a inculpat prea târziu

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -