Cei șase reținuți în urma perchezițiilor în dosarul crimei din Piața Constituției, arestați

DE Alexandru Pop | Actualizat: 07.10.2019 - 09:55
Noaptea ororilor la Palatul Parlamentului/FOTO: tvr.ro

Poliția a reținut șase persoane suspectate de implicare în bătaia din Piața Constituției care s-a soldat cu moartea unei persoane. Printre ei ei se află și un antrenor de box, Romeo Păun.

SHARE

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a pus în aplicare, vineri dimineață, mandate de percheziție în cazul de omor din Piața Constituției.

Perchezițiile au avut loc în cartierul Tei, circulația pe bulevardul Tei fiind blocată timp de mai multe ore, arată G4 Media.

”În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, se arăta într-un comunicat al Parchetului.

Un bărbat a murit în urmă cu o săptămână, iar un altul a fost grav rănit, în urma unei încăierări cu bâte și săbii între două grupuri în centrul Capitalei, chiar în fața Palatului Parlamentului.

Martorii spun că au auzit și un foc de armă.

Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Potrivit Digi 24, două grupuri s-au întâlnit în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului, și au pornit o bătaie. Echipajul SMURD venit la intervenție a găsit un bărbat de 30 de ani fără suflare și un altul, de 21 de ani, în stare foarte gravă.

Doi dintre suspecți erau condamnați pentru crimă la 15 și, respectiv, 17 ani și au fost eliberați în toamna anului trecut după ce și-au ispășit doar 10 și, respectiv, 11 ani din pedepse, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Ei au fost ajutați de legea recursului compensatoriu să ajungă mai repede la fracția de 2/3 necesară pentru a putea fi eliberați din închisoare.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -