Cine e al IV-lea mușchetar care a fost cu Simion în SUA: „traseist”, șomer la 26 ani, angajat la ITP

DE Petre Bădică | Actualizat: 01.03.2024 - 18:03
Cine e al IV-lea mușchetar care a fost cu Simion în SUA: „traseist”, șomer la 26 ani, angajat la ITP - Foto: FB / George Simion

4 membri AUR au fost la Reuniunea Conservatorilor SUA la care a participat și Trump. Rămâne un mister cine le-a plătit biletele care aveau prețuri și de 30.000$. Dar și cum s-a „infiltrat” în delegație Maria Cucșa, ex-ALDE, fost angajat la un ITP, șomer până la 26 ani.

SHARE

George Simion a anunțat, acum o săptămână, că „voi fi în Washington DC ca invitat la cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”.

Citește și: VIDEO George Simion anunță din SUA candidatura la președinție. Ce teorii ale conspirației a lansat?

Cine e al IV-lea mușchetar care a fost cu Simion în SUA: „traseist”, șomer la 26 ani, angajat la ITP

Newsweek a arătat că George Simion a mințit și nu a fost invitat la conferință și nici nu a ținut vreun discurs pe scena unde a urcat și Donald Trump. În timp ce fostul președinte își ținea discursul, Simion alerga prin sală urlând contra soroșiștilor și globaliștilor. Vezi video mai jos.

Rugat de Newsweek să prezinte dovada că a fost invitat la conferința republicanilor americani, Simion a proferat invective. Detalii în LINK de mai jos.

Citește și: Simion, întrebat de Newsweek cât a plătit să fie la o reuniune unde vorbește Trump: „Vidanjorilor!”

Simion a stat lângă scenă unde e cel mai scump

Întors în țară, Claudiu Târziu a fost rugat să spună cu ce bani și-au finanțat deplasarea în SUA, dar și din ce bani și-au plătit biletele la reuniunea conservatorilor republicani. În locul unui răspuns simplu sau prezentarea unui document, Târziu a atacat Newsweek spunând că nu suntem credibili. 

Trebuie spus că un bilet la aceste eveniment costă și 30.000 $. Au existat bilete al cărui preț a fost 3.000 $, bilet argint, 7.000$, bilet aur, 15.0000$, bilet platină și 30.000$, bilet platină plus. Detalii în LINK de mai jos

Citește și: Minciunile transmise de Simion și Târziu de la un eveniment din SUA, unde un bilet a fost și 30.000$

Cozmin Gușă, susținător înfocat al AUR, a devoalat unde și-a luat Simion bilet în SUA. „George Simion transmite live din Washington discursul lui Trump de la CPAC. V-am zis că liderul AUR se mișcă bine-n SUA, dovadă că republicanii l-au așezat azi în prima lojă de lângă scenă”, a scris Gușă care se pretinde bine informat.

L-au așezat lângă scenă pentru că acolo și-a cumpărat Simion un bilet dintre cele mai scumpe. Detalii preț bilete AICI

Cine e Marian Cucșa, „infiltrat” în delegația AUR

Poza de mai jos, care surprinde o așa-zisă conferință de presă AUR în Washington, la care a participat un singur ziarist (microfon), arată 4 bărbați. Trei foarte cunoscuți: George SImion, Claudiu Târziu, Cristian Terheș. Al patrulea este Marian Gheorghe Cucșa. Cucșa nu are (la vedere) nici bani de bilet, nici expertiză pe vreun domeniu și niciun cv politic impresionant.

Cucșa a fost deputat ALDE de Timiș, pus acolo de Tăriceanu. Un „traseist”. A ajuns deputat în 2016 la vârsta de 30 de ani. A lucrat o singură dată la privat într-un service auto care făcea ITP. CV-ul este AICI

Cucșa este licențiat în tehnologia mediul și nu a lucat nimic până la 26 de ani. Nici după nu a lucrat cine știe ce. El a fost președinte la Asociația Pro Benefica timp de 6 ani unde s-a ocupat de „Promovarea incluziunii sociale a persoanelor provenite din mediul rural şi familiile neajutorate” sau „protecţia animalelor ca parte integrantă a naturii şi astfel a mediului înconjurător”.

A trăit cu 333 lei pe lună

Pentru o scurtă perioadă a fost în Consiliul de Administrație al unei Societăți de aparţine CJ Timiş şi are ca obiect de activitate administrare a pârtiilor de pe muntele Semenic.

Timp de 6 luni a fost director la un service aurto care făcea ITP. Firma are 4 angajați și o găsiți AICI

Cucșa era director executiv și se ocupa cu „Stabilirea obiectivelor de dezvoltare ale firmei si urmarirea stadiului de realizare a acestora”.

De la această firmă a câștigat, în anul 2016, suma de 4.700 lei, adică 333 lei pe lună.

 De aici ajunge în Parlament și apoi vicelider ALDE. A plecat din ALDE și nu și mai găsit loc pe listele de parlamentari. El este președintele fantomaticului Partid Republican care a strâns, într-un an 30.000 de lei din cotizații. Infim.

Cooptarea lui Marian Cucșa în prim plan-ul AUR arată lipsa de „cadre” din partidul lui George Simion. Și peticirea partidului cu oameni care au lucrat câteva luni (la un ITP) până la aproape 40 de ani. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te