VIDEO George Simion anunță din SUA candidatura la președinție. Ce teorii ale conspirației a lansat?

DE Petre Bădică | Actualizat: 25.02.2024 - 11:38
George Simion anunță din SUA candidatura la președinție. Ce teorii ale conspirației a lansat? - Foto: Captura video

George Simion a declarat într-un interviu pe care l-a dat în SUA că va candida la președinția României și că va fi în turul doi cu candidatul socialist, referindu-se probabil la PSD. El a susținut teorii ale conspirației legate de COVID, atacul globalist și statul paralel.

SHARE

George Simion a declarat într-un interviu pe care l-a dat pentru frankspeech.com în SUA că va candida la președinția României.

Simion se află la Washington DC ca pretins invitat la cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”.

Pretinde că va vorbi la o reuniune unde vine Trump

Newsweek România a arătat că nu există nicio dovadă că Simion este invitat la acest eveniment unde intrarea se face cu un bilet care costă între 50 și 600 de dolari. Chestionat de Newsweek, Simion a pretins că va susține un discurs de pe scena unde se va afla și Donald Trump.

Rugat să ofere dovezi, Simion a încheiat dialogul cu Newsweek spunând: „Nu vorbesc cu vidanjorii!”

Detalii în LINK-ul de mai jos:

Citește și: Simion, întrebat de Newsweek cât a plătit să fie la o reuniune unde vorbește Trump: „Vidanjorilor!”

Revenind la interviul pe care îl puteți vedea AICI, Simion a pretins că va intra sigur în turul al doilea cu candidatul socialist. Se referă la candidatul PSD.

Până acum, Simion a susținut că va fi o analiză internă în AUR pentru desemnarea candidatului.

VIDEO George Simion anunță din SUA candidatura la președinție. Ce teorii ale conspirației a lansat?

El a fost întrebat la minutul 3.15 dacă intenționează să candideze la președinția României. 

„Voi merge probabil în turul al doilea cu candidatul socialist la alegerile pentru președinția României”, a spus Simion.

Înainte de a răspunde la această întrebare îl puteți asculta pe Simion vorbind despre „deep state”.

George Simion a lansat, în interviu, tot felul de teorii ale conspirației, susținând că e posibil să nu existe alegeri în România.

Simion a pretins că clasa politică este atât de speriată de el și de AUR încât a decis să mute alegerile și nici nu e clar dacă acestea vor fi ținute. 

Într-un alt interviu el a zis că AUR nu a îndemnat oamenii să nu se vaccineze, ceea ce este o minciună. Citiți spre exemplu afirmațiile năucitoare ale lui Sorin Lavric, președintele Senatului AUR, care crede că COVID nu există și vaccinurile au ucis milioane de oameni. E suficient să îi vizitați pagina de FB. 

George Simion afirmă că nu a susținut campania de vaccinare deoarece comunitatea științifică a fost împărțită în ceea ce privește calitatea vaccinului, care este experimental. Evident, o minciună. Cu extrem de puține excepții, lumea medicală a recomandat vaccinul anti-COVID. Al doilea interviu este AICI

Simion pretinde că luptă cu globalismul

În al doilea interviu, Simion a vorbit despre „caracterul tiranic al asaltului globalist asupra familiei tradiționale, a creștinismului și a suveranității naționale”. Aiureli, spuse într-o țară în care populația se declară 90% creștină.

O afirmație atât falsă, cât și ipocrită. Newsweek a remarcat cât de familist este George Simion, care a decis să își pună averea la adăpost de soție. El și soția sa au decis să aibă bunurile în separație, așa cum reiese din Declarația sa de avere. Soția a și luat un credit ipotecar la care Simion nu va avea nicio responsabilitate. Link-ul este mai jos.

Citește și: Familist, George Simion și-a pus averea la adăpost de soție. Refuză să contribuie la ratele nevestei

El împărtășește, în acest interviu, modul „vitejesc” în care au fost oprite vaccinurile Covid în România, făcându-și un merit din acest lucru.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te