VIDEO Un propagandist al Kremlinului propune uciderea a 200 de oficiali NATO: "Pacea nu e bună"

DE Daniel Toșa | 07.10.2022 - 08:44
Un propagandist al Kremlinului propune uciderea a 200 de oficiali NATO: "Pacea nu e bună" - FOTO: Twitter/JuliaDavisNews

Invazia nereușită a Rusiei în Ucraina se destramă din ce în ce mai mult, iar propagandiștii de top ai Kremlinului se destramă odată cu ea. În lipsa unor vești bune de pe front, regimul lui Putin promovează alte idei despre cum să facă față dezastrului autoprovocat.

SHARE

Experți proeminenți care apar în mod obișnuit la televiziunea de stat controlată de Kremlin resping categoric simpla idee de negocieri și niciunul dintre ei nu îndrăznește să sugereze retragerea Rusiei din Ucraina pentru a pune capăt războiului. În schimb, ei se dublează - și propun să ucidă occidentali de frunte însărcinați să ajute Ucraina să se apere de invazia rusă.

Apărut la emisiunea de la televiziunea de stat "Seara cu Vladimir Solovyov", Evgheni Satanovski - unul dintre cei mai proeminenți propagandiști pro-Putin din Rusia - a propus o soluție mortală. Solovyov a trecut direct la subiect, întrebându-l pe Satanovski: "Cum câștigăm? Cum ar trebui să reacționăm în fața americanilor? Ce ar trebui să facă Rusia?".

Satanovsky, care este președintele Institutului rus pentru Orientul Mijlociu după ce a condus Congresul evreiesc rus, a răspuns: "Rusia este ceea ce este, în termeni de națiune. Vom continua să fim așa cum suntem. Cei care sunt cu noi vor fi bine, iar pe restul îi vom ucide...". Cel care acționează împotriva noastră este un grup relativ mic care conduce acest "lagăr" - sunt amenințători și nu se tem de nimic. De pe vremea lui Gorbaciov, odată ce am început să jucăm după regulile lor, au încetat să se mai teamă de noi. Acesta este principalul factor".

Lista Satanovski - "Îi cunosc pe toți. I-am văzut pe toți"

Solovyov s-a întrebat dacă a vrut să spună că cei aproximativ 1,5 miliarde de oameni din lume afiliați la NATO ar trebui masacrați. Satanovski a explicat: "Nu sunt 1,5 miliarde de oameni care dirijează procesul din partea cealaltă, ci aproximativ una-două sute. Ei ar trebui să realizeze că, dacă se ajunge la împingere, asta înseamnă sfârșitul lor, personal... Sunteți conștienți că îi cunosc pe acești oameni. Îi cunosc pe toți. I-am văzut pe toți. Doar înțelegerea faptului că se confruntă personal cu sfârșitul... doar asta va avea un efect asupra acestor oameni."

Satanovsky a confirmat că a întocmit o listă cu astfel de nume, iar Solovyov a numit-o imediat "Lista Satanovsky". Expertul a presupus: "În Cartea Vieții, ne creăm intrări și pentru noi înșine. "Lista Satanovski"? Poate că da. Ar trebui să facem astfel de lucruri, pentru că orice încercare de a negocia cu Zelenski sau Biden ar fi ca și cum ai face o înțelegere cu ucigașul tău".

"Pacea nu este bună. Nu există pace"

Satanovsky a declarat că se înfurie când oamenii sugerează că pacea este mai bună decât războiul.

"Nu, pacea nu este mai bună. Nu va exista pace. Scopul acestor oameni este ca țara noastră să nu mai existe, ca oamenii care trăiesc aici să nu mai existe și chiar ca limba pe care o vorbim să dispară - sau chiar o amintire că toate acestea au existat vreodată", a spus el. "Ei vor să facă o intrare într-o enciclopedie: "Au existat ruși, a existat Rusia - dar acum nu mai există".

Eșecurile umilitoare de pe câmpul de luptă se află într-adevăr în centrul încercărilor disperate ale Rusiei de a redirecționa furia către NATO pentru că a ajutat Ucraina să lupte împotriva invaziei.

Apărut marți la emisiunea 60 de minute a televiziunii de stat, corespondentul de război Alexandr Sladkov a recunoscut cu nonșalanță că ucrainenii au reușit să recucerească 17 așezări - și continuă. De asemenea, Sladkov i-a spus gazdei stupefiate Olga Skabeeva că forțele rusești sunt la cel puțin două luni distanță de a încerca măcar să avanseze, din cauza lipsei de personal și a timpului necesar pentru antrenarea întăririlor nou-mobilizate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te