VIDEO Un actor de stand-up comedy, bătut pe scenă. Ce glumă stupidă l-a scos din minți?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.06.2024 - 18:54
VIDEO Un actor de stand-up comedy, bătut pe scenă. Ce glumă stupidă l-a scos din minți? Foto: 24.hu

VIDEO Un actor de stand-up comedy, bătut pe scenă. Ce glumă stupidă l-a scos din minți? Ce s-a întâmplat și cum s-a petrecut totul?

SHARE

Comediantul spaniol Jaime Caravaca cânta la unul dintre localurile sale din Madrid, când un bărbat a sărit pe scenă și l-a lovit pe comediant cu pumnul în față, relatează Marca. 

Citește și: Recunoașteți personajul? Drama ascunsă a unui mare actor de comedie. În ce scandal a fost implicat?

Agresorul a fost un tată, Alberto Pugilato, care îl luase la rost pe Caravaca pentru un comentariu făcut. Alberto l-a lovit din nou pe comediant.

VIDEO Un actor de stand-up comedy, bătut pe scenă. Ce glumă stupidă l-a scos din minți?

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional

Potrivit ziarului spaniol, comediantul este un obișnuit al localului "La Resistencia", unde spectacolele sale sunt sold out. De asemenea, el este activ pe rețelele de socializare, adesea cu glume radicale, dintre care una l-a supărat pe Pugliato.

Recent, tatăl a postat pe rețeaua de socializare o fotografie cu fiul său de trei luni, cu legenda: "Nu am mai văzut niciodată un copil de trei luni: Mândrie și bucurie". Caravaca a comentat sub poza băiețelului, scriind cuvinte cu tentă rasistă despre copil și făcând remarci deplasate despre orientarea sexuală a bebelușului. 

L-a lovit fără cuvinte

Pugilato a așteptat până la spectacolul de luni pentru a se răzbuna, dar nu a ezitat prea mult după ce a ajuns la fața locului, a urcat pe scenă și l-a pălmuit fără cuvinte pe comediant.

„Îndrăznești să faci remarci jignitoare la adresa fiului meu de trei luni, nenorocitule?!... Haide, spune-mi-o în față... Ra@@ule... spune-o acum!” a strigat la comediant, care nu a scos niciun cuvânt.

În momentul de maximă tensiune, publicul a trebuit să intervină.

„Scuze, scuze, sunt doar un tată care își protejează copilul!” s-a apărat Pugilato, care a subliniat că, dacă cineva face comentarii sexuale despre fiul său de trei luni, ar trebui să suporte consecințele, iar apoi l-a lovit din nou pe Caravaca.

Poliția a sosit ulterior, dar nu l-a arestat pe Pugilato, deoarece Caravaca a spus că nu va depune plângere.

Daily Mail notează că între cei doi bărbați există, de asemenea, o mare divergență politică, ceea ce ar putea fi, de asemenea, o cauză a tensiunii.

Pugilato a fost implicat în diverse mișcări de extremă dreapta, postând adesea mesaje în care atacă imigranții sau membrii comunității LGBTQ. Caravaca este la polul opus, un om de stânga și un activist LGBTQ înfocat, cunoscut pentru umorul său provocator.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai iubiți actori se întoarce la Pro TV. În ce producție poate fi văzut?

În secțiunea de comentarii, mai multe persoane i-au luat apărarea comediantului și dreptului său la libertatea de exprimare, un comentator afirmând că comediantul a insinuat că un tată nu are niciun control asupra faptului că fiului să.. Dar alții din tabăra cealaltă au scris că există cazuri în care libertatea de exprimare nu poate fi invocată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te