VIDEO Doi tineri au deschis focul la întâmplare într-un magazin de tutun. Vânzătorul a fost împușcat

DE Daniel Toșa | Actualizat: 11.05.2022 - 11:22
VIDEO Doi tineri au deschis focul la întâmplare într-un magazin de tutun. Vânzătorul a fost împușcat/FOTO: Captura Video Twitter

Mai mulți tineri din Statele Unite au intrat într-un magazin de tutun cu scopul de a face un jaf armat. Doi dintre atacatori au scos pistoalele și l-au împușcat pe vânzător. A urmat apoi a ploaie de gloanțe.

SHARE

„Kahlel Malik Lundy (23 de ani), Keith Terrion Rachel (21 de ani) și alte două persoane au intrat în „Smoke Shop” din SUA și fără să stea prea mult pe gânduri au scos pistoalele și l-au împușcat pe vânzător. Apoi a urmat un schimb de focuri în timp ce agresorii încercau să fugă din magazin. 

Momentul atacului armat a fost surprins de o camera de supraveghere din interiorul magazinului.

Angajatul, care era și paznic înarmat al afacerii și-a scos pistolul și a urmat un schimb de focuri. Suspecții au părăsit magazinul și au fugit de la locul faptei. Angajatul a suferit răni prin împușcare la nivelul feței și al gâtului și a fost externat ulterior din spital.

Citește și: VIDEO Ceva e putred la Kremlin. Cine are interes să „defileze” cu un Putin bolnav, slăbit și obosit

La aproximativ 30 de minute după jaful eșuat, adjuncții au răspuns la Spitalul Martin Luther King în legătură cu o victimă împușcată. Anchetatorii au descoperit că victima împușcată era unul dintre jefuitorii de la "Smoke Shop". Justin Culberson, în vârstă de 18 ani, a apărut la spital cu o rană de glonț în abdomen și a murit mai târziu în acea noapte.

Citește și: FOTO Imagini cutremurătoare cu luptătorii de la Azovstal care refuză să se predea rușilor

Cel de-al doilea suspect a fost reținut de LASD în ziua următoare. Kahlel Lundy și Keith Rachel au fost identificați ca participanți la jaf și sunt în prezent în libertate. Atât Kahlel Lundy, cât și Keith Rachel sunt căutați pentru crimă, iar Biroul Omucideri al LASD solicită ajutorul publicului pentru a-i localiza, potrivit Newswars.

Paznicul, care purta o vestă de protecție, a fost tratat la spital pentru răni prin împușcare la nivelul feței și al gâtului și a fost externat, a declarat Departamentul șerifului.

Crimele în SUA sunt la ordinea zilei

În ultimii ani, Statele Unite au observat un influx în ceea ce privește rata criminalității. Criminalitatea din țară a crescut, nu numai în zonele metropolitane majore, ci și în zonele rurale. 

Statul Nevada are cea mai mare rată a violenței în rândul națiunilor, cu crime 678.1 violente per persoană 100,000. Din nefericire, în Nevada violul este, de asemenea, o altă componentă importantă a ratei criminalității violente. Criminalitatea violentă din Nevada a fost întotdeauna mai mare decât cea din restul țării.

Potrivit FBI, a existat o scădere generală a infracțiunilor violente care au fost raportate în ultimii ani. Crimele violente includ crimă și viol, precum și jaf și agresiuni. Cifrele legate de infracțiunile de proprietate arată, de asemenea, că a existat o scădere cu 7.5 la cel mai recent raport.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te