VIDEO Baza aeriană Lipetsk din Rusia, unde sunt ținute avioanele Su-34, MiG-29, Su-25, în flăcări

DE Daniel Toșa | Actualizat: 09.08.2024 - 10:55
Baza aeriană Lipetsk din Rusia, unde sunt ținute avioanele Su-34, MiG-29, Su-25, în flăcări - Foto: X - Captură foto - Caracter ilustrativ
Baza aeriană Lipetsk din Rusia, unde sunt ținute avioanele Su-34, MiG-29, Su-25, în flăcări - Foto: X - Captură foto - Caracter ilustrativ

Baza aeriană Lipetsk din Rusia, unde sunt ținute avioanele Su-34, MiG-29, Su-25, în flăcări. Umilință totală pentru Putin după ce trupele ucrainene au intrat aproximativ 30 de km în regiunea Kursk. Noaptea trecută ucrainenii au dat o nouă lovitură dureroasă Moscovei.

SHARE

Ucraina a lovit principalul depozit de muniție de la baza aeriană Lipetsk, situată la 282 km de Ucraina în Federația Rusă.

Baza aeriană Lipetsk din Rusia, unde sunt ținute avioanele Su-34, MiG-29, Su-25, în flăcări

Locuitorii din regiune au postat videoclipuri care arată aerodromul militar în flăcări. Canalul de Telegram Astra a confirmat aceste informații preliminare, menționând că un depozit de muniții a explodat la aerodromul militar.

Datele FIRMS arată că au loc mai multe incendii mari în depozitul de muniție de la baza aeriană Lipetsk, în care s-ar afla mai multe avioane de luptă Su-34, MiG-29, Su-25 și, ocazional, Su-57, folosite de ruși pentru a ataca Sumî și Harkov.

Orașul rus Lipetsk a fost scena unui atac masiv cu drone, care a provocat incendii și pene de curent în zonă. Guvernatorul regiunii Lipetsk, Igor Artamonov, a confirmat că atacul a dus la avarierea unei instalații de infrastructură energetică și a cerut locuitorilor să rămână calmi și să nu părăsească orașul.

Citește și: VIDEO Invazia Ucrainei în Rusia, ziua a treia. „Învățați imnul nostru și pregătiți-vă de referendum”

Artamonov a declarat că detonarea obiectelor explozive a avut loc departe de clădirile civile și a subliniat că toate echipele de urgență sunt la fața locului.

Cu toate acestea, cinci microdistricte din Lipetsk au rămas fără electricitate din cauza avariilor provocate de prăbușirea dronei.

Citește și: VIDEO Atac masiv cu drone ucrainene în Rusia. Moscova declară stare de urgență în Lipețk și Belgorod

Teroarea războiului s-a întors în Rusia

Tot în cursul nopții trecute s-au auzit explozii puternice în districtul Rylsk din regiunea Kursk a Federației Ruse, iar în satul Stepanovka a izbucnit un incendiu de proporții. Acest lucru a fost raportat de canalul de Telegram "Baza".

"Explozii puternice și incendiu în districtul Rylsk din regiunea Kursk. Locuitorii locali raportează patru explozii și publică fotografii ale incendiului din satul Stepanovka", se arată în mesaj.

Reprezentantul armatei de voluntari ucraineni Serhi Bratchuk a declarat că un convoi de echipamente militare rusești este în flăcări lângă satul Oktyabrskoye, districtul Rylsk, regiunea Kursk din Federația Rusă.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te