Un profesor a dat lovitura în Dubai. Face meditații cu copiii bogaților pe mii de euro ședința

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 17.04.2024 - 15:56
Un profesor a dat lovitura în Dubai. Face meditații cu copiii bogaților pe mii de euro ședința Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)
Un profesor a dat lovitura în Dubai. Face meditații cu copiii bogaților pe mii de euro ședința Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

Un profesor particular în vârstă de 25 de ani a povestit BI despre experiențele sale de lucru în Emeratele Arabe Unite. El a spus că a predat copiilor unora dintre cei mai bogați oameni din Dubai.

SHARE

Un profesor care a decis să se mute în Dubai a povestit cu lux de amănunte întreaga sa experiență didactică și cum a reușit să primească sume foarte mari de bani pentru simplul fapt că făcea meditații cu copii unor familii foarte bogate.

„M-am mutat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite (EAU), în 2020, pentru a lucra pentru o agenție internațională de meditații.

De atunci, am predat copiilor din unele dintre cele mai elitiste familii din Dubai - milionari și miliardari care își făcuseră banii din investiții în petrol, startup-uri tehnologice și alte proiecte antreprenoriale.

Un profesor a dat lovitura în Dubai. Face meditații cu copiii bogaților pe mii de euro ședința

Una dintre familiile la care am predat locuia într-unul dintre cele mai scumpe apartamente din Dubai, care se lăuda cu o sală de artă, o sală de masaj, o sală de sport și un cinematograf. Era întins pe cinci etaje și avea, de asemenea, un lift privat și câini de pază la ușă”, a povestit profesorul.

Familii ca acestea aveau adesea zeci de angajați, inclusiv agenți de securitate, menajere, șoferi, bucătari, bone și, bineînțeles, tutori.

Părinții adesea nu erau prin preajmă, dar cei pe care i-am întâlnit erau aproape întotdeauna prietenoși cu mine.

„Cel mai mult am avut contact cu bonele, care erau la dispoziția copiilor. Îmi pregăteau cina și îmi aduceau băuturi, iar eu mă simțeam aproape ca și cum aș fi făcut parte din familie, ca un fel de frate mai mare.

Unul dintre elevii mei mai mici avea propria sală de clasă personalizată în casa familiei - era mai bine echipată decât orice altceva pe care l-ai vedea vreodată într-o școală normală”, a mai spus cadrul didactic.

Citeşte şi: Schimbări majore în educație! Ce trebuie să facă profesorii din această lună? E obligatoriu

Spre surprinderea acestuia, fiecare persoana care era angajată la aceste familii avea misiunile bine definite.

„După ce am terminat odată o oră de arte și meserii cu el, i-am spus că trebuie să curățăm mizeria.

"Categoric nu", a spus el. "Nu vă plătesc să faceți curățenie. O plătesc pe ea să curețe", în timp ce arăta spre bonă.

Învățământ la alt nivel

Citeşte şi: Cînd intră în vigoare, pentru profesori, declaraţiile de interese. Ce riscă aceia care nu le depun

Cu un alt copil, care avea în jur de șapte ani pe atunci, studiasem păsările la biologie și el a cerut să luăm o bufniță pentru a o observa.

Următoarea dată când m-am dus acasă, o bufniță era cocoțată pe tejgheaua din bucătărie”.

Situația care l-a lăsat pe profesor fără cuvinte a fost momentul în care a primit mii de euro doar pentru a-i face temele copilului.

Un alt elev a fost sfătuit de fratele său să "nu se obosească să facă nicio lucrare", pentru că "tata o va rezolva". Apoi m-a plătit cu 3.000 de dolari pentru a-i face temele.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te