Un bărbat a murit în timp ce se întorcea dintr-o croazieră de vis în Caraibe. Cum s-a întâmplat

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.01.2024 - 11:03
Un bărbat a murit în timp ce se întorcea dintr-o croazieră de vis în Caraibe. Cum s-a întâmplat - Foto: newsrnd / imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat a murit în timp ce se întorcea dintr-o croazieră de vis în Caraibe. Cum s-a întâmplat și unde a murit. Toți cei din jur s-au speriat.

SHARE

Un bărbat a murit în timp ce se întorcea dintr-o croazieră de vis în Caraibe. Cum s-a întâmplat și unde a murit. Toți cei din jur s-au speriat.

A murit în timp ce se întorcea din vacanță

Crăciun pe plaja din Caraibe. O vacanță de vis. Dar un bărbat din Germania nu a supraviețuit călătoriei spre casă. În ciuda unei aterizări de urgență.

Citește și: FOTO Ce BMW de 200.000 € și-a luat Victor Becali, impresarul condamnat în „Dosarul Transferurilor”

Frankfurt – Sfârșitul tragic al ceea ce se crede a fi o călătorie minunată. Timp de câteva zile, vasul de croazieră a navigat prin Caraibe, acostat la tarabele de vis de Crăciun. 

Pe 29 decembrie, călătoria sa încheiat pentru oaspeții în principal germani. Nava a ajuns în orașul-port La Romana din Republica Dominicană. De acolo a decolat zborul de întoarcere în Germania.

La ora locală 20:30, zborul Condor DE3911 a decolat și doar puțin mai târziu a început drama mortală. După o oră în aer, un bărbat s-a prăbușit brusc în avion. Urgență peste Atlantic!

În cazul unei urgențe în aer, echipajul este chemat. Așa că însoțitorii de bord s-au grăbit imediat să ajute. 

„Echipajul de cabină este pregătit pentru astfel de situații și a luat toate măsurile necesare de prim ajutor în aceste cazuri, precum și a informat cel mai apropiat aeroport”, a declarat pentru rtl.de o purtătoare de cuvânt a Condor.

Avionul a aterizat de urgență

În timp ce pasagerul se lupta pentru viața lui, piloții au reacționat și ei imediat. Au transmis prin radio Bermude și au primit permisiunea pentru o aterizare de urgență. Pe Flightradar24 puteți vedea clar cum avionul schimbă brusc ruta. Pe insula, personalul Condor l-a predat pe barbat medicilor.

Zborul Condor DE3911 a efectuat o aterizare de urgență în Bermude – din păcate, acest lucru nu a salvat viața pasagerului.

Citește și: Pecheziţii la administratorii firmei Ferma Dacilor și la primăria din comuna Gura Vadului

„Din păcate, însă, trebuie să confirmăm că pasagerul a murit pe loc”, explică purtătorul de cuvânt. Tot efortul nu a fost de folos. Din ce motiv se prăbușise bărbatul, nu a spus Condor după urgența din avion.

După consultarea la sol, echipajul a decis în cele din urmă să continue zborul. Cu un pasager mai puțin, avionul a ajuns la Frankfurt la ora 03:12. Un scenariu similar a avut loc în octombrie la bordul unui avion AMC, un bărbat a murit în ciuda unei aterizări de urgență în Mallorca. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te