Star Tik Tok, judecată că l-a ucis pe „mult prea tânărul” iubit al mamei ei, care o șantaja

DE Elena Andrei | Actualizat: 16.11.2022 - 20:16
Vedeta Tik Tok Mahek Bukhari/foto: instagram
Ansreen Bukhari/foto: instagram
Saqib Hussain (stânga) și Mohammed Hashim Ijazuddin, victimele/foto:facebook

Mahek Bukhari, în vârstă de 23 de ani, este unul dintre cei opt inculpați acuzați de uciderea a doi bărbați, dintre care unul, Saqib Hussain, în vârstă de 21 de ani, a avut o relație de doi ani cu mama lui Bukhari, Ansreen, 45 de ani.

SHARE

Hussain și prietenul său Mohammed Hashim Ijazuddin, în vârstă de 21 de ani, au murit într-o accident, când mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea și a luat foc, după ce fusese urmărită de inculpați.

Acuzarea de la Leicester Crown Court susține că Mahek și mama ei, împreună cu ceilalți șase inculpați, i-au atras pe cei doi bărbați într-o capcană, apoi i-au urmărit și "i-au scos de pe șosea", provocându-le moartea.

Juriul a ascultat caseta cu un apel 999 făcut de Hussain, care a înregistrat ultimele minute din viața sa, în care acesta i-a spus operatorului că era urmărit de două mașini care încercau să îl scoată de pe șosea.

El a implorat: "Sunt chiar în spate. Skoda lovește spatele mașinii. Repede. Vă rog, vă implor, o să mor".

Apoi a țipat înainte de a se auzi un accident puternic.

Mahek, o studentă foarte la modă pe Tik Tok, a apărut miercuri în fața Curții. Aceasta a susținut că „mult prea tânărul” fost iubit al mamei sale, Hussain, a început să o hărțuiască pe rețelele de socializare șantajând-o cu o filmare în care mama ei făcea sex cu el. 

Mama ei, inițial a negat, apoi a admis că avusese o aventură cu tânărul, dar că se despărțise de el pentru că se comporta ca un psihopat.

Vorbind despre familia ei și despre această aventură, Mahek a declarat: „Pur și simplu nu acceptam acest lucru. Eram pur și simplu distrusă. Întotdeauna am avut o familie perfectă. Suntem o familie atât de mică, iar tatăl meu o iubește atât de mult pe mama. Mama mea plângea în fiecare zi.”

A crezut că poate rezolva discutând cu Saqib Hussain. Nu s-a gândit să obțină un ordin de restricție împotriva lui, deoarece tatăl ei ar fi aflat de aventură.

Procurorul, Collingwood Thompson KC, a declarat juriului că întâlnirea cu cele două victime s-a petrecut într-o parcare Tesco din Leicester.

Saqib s-a temut că o să fie agresat și împreună cu prietenul lui au fugit.

Cei opt au plecat în urmărirea Skodei Fabia într-un Audi TT și un Seat Leon.

Mahek vorbea la telefon cu Hussain și-i spunea să tragă pe dreapta, să vorbească despre șantaj. Iar el i-a spus: "O voi face, voi posta înregistrările video și fotografiile".

Procuratura susține că nu a fost o urmărire care a durat doar câteva secunde sau câteva minute. Urmărirea a durat puțin peste 10 minute.

„Aceasta a fost o intenție comună de a provoca cel puțin răni cu adevărat grave, fie în parcarea Tesco, fie mai târziu, victimelor”, susțin procurorii.

Toți cei opt inculpați se declară nevinovați de intenție de omor, fiind vorba de un accident.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te