Povestea celebrului cuplu de actori Cindy Crawford și Richard Gere. De ce s-au despărțit după 4 ani

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 10.10.2023 - 18:29
Povestea celebrului cuplu de actori Cindy Crawford și Richard Gere. De ce s-au despărțit - Foto: Brenda Chase / Getty Images / imagine cu caracter ilustrativ

În perioada de glorie a părului mare, a blugilor mom și a machiajului natural glam, apreciatul supermodel Cindy Crawford și actorul Richard Gere au avut un moment important – atât profesional, cât și ca cuplu. S-au căsătorit în 1991, iar 4 ani mai târziu au divorțat.

SHARE

Când perechea s-a căsătorit în 1991, Gere s-a impus recent ca un actor de top de la Hollywood - și mândru de inimă - în timp ce Crawford era una dintre vedetele în ascensiune ale modelelor din lume.

Împreună, au fost cuplul de putere suprem. Cu toate acestea, în ciuda parteneriatului lor aparent de succes, ei au cerut divorțul în 1995.

S-au îndrăgostit la un grătar

Se pare că diferența de vârstă de 17 ani a cuplului a jucat un rol în separarea lor; cu toate acestea, nu totul a fost negativ. Crawford a recunoscut că fostul ei soț a învățat-o foarte multe – inclusiv „cum să fie faimoasă”.

„Când vedeam cum era cu fanii când se apropiau de el, de multe ori nu era un moment bun să semnezi un autograf, să dai mâna sau să semnezi o poză”, a spus ea în timpul unei apariții în 2013 la Podcast-ul lui Oprah Master Class.

Ea a continuat: „Trebuie să mă uit la el pentru a vedea cum și-a creat limite care s-au simțit bine. Richard este un tip super inteligent și este interesant și este interesat și am învățat multe despre lume. A fost un capitol grozav în viata mea."

Citește și: Ne-au făcut să râdem, dar cei patru „milițienii” din Brigada Diverse au avut un destin tragic

Potrivit People, Crawford și Gere s-au întâlnit pentru prima dată la un grătar plin de staruri găzduit la casa fotografului Herb Ritts în jurul anului 1988. Crawford, în vârstă de doar 21 de ani, a fost uimit de mulțimea celebrităților – în special Gere, care avea 38 de ani.

OK, este vorba în mare parte despre Cindy, dar sosirea ei și a lui Gere la Premiile Oscar din 1991 va rămâne pentru totdeauna în istoria modei. Rochia roșie Versace a modelului a inspirat nenumărate rochii asemănătoare – și a devenit atât de influentă încât are chiar și propria pagină Wikipedia.

Din nou, nimănui nu i-a păsat cu adevărat de aspectul lui Gere pe covorul roșu, dar vom presupune că nu ar exista Crawford la Oscarurile din 1991 fără întâlnirea ei de mare profil, așa că felicitări, domnule Hollywood.

Crawford și Gere s-au căsătorit spontan mai târziu în acel an în Las Vegas, schimbând inele de folie de aluminiu la altar.

„Richard [Gere] și cu mine ne întâlnim de câțiva ani și, la un moment dat, am spus: „Facem asta sau ce?” Și a spus: „Hai să mergem la Vegas în seara asta”, a povestit Crawford, pentru Yahoo Entertainment.

"Nu a fost nunta la care visam. A fost atât de în ultimul moment că am purtat acest costum Armani. Era un costum Armani drăguț, dar nu am visat să mă căsătoresc într-un costum bleumarin. Și inelul era făcut de staniol pentru că a fost atât de ultimul moment. Dar am avut-o pe Herb Ritts drept domnișoară de onoare - și făceam pozele!"

Au divorțat după 4 ani de căsnicie

Au fost o mulțime de factori în joc în divorțul din 1995 al lui Crawford și Gere. Având în vedere faima lor, zvonurile ieșite despre relația lor nu au rămas niciodată în urmă.

Deși ambele părți au negat afirmațiile, tabloidele au fost necruțătoare în afirmațiile lor că Gere și Crawford sunt homosexuali și că căsătoria lor a fost o cascadorie publicitară. Crawford a spus chiar și pentru Rolling Stone în 1993: „Este uimitor pentru mine, având în vedere numărul de femei cu care este asociat. De exemplu, când are timp să fie gay?”

În 2015, Crawford a spus revistei Porter, per People, că ea și Gere „nu au petrecut suficient timp împreună” de-a lungul căsniciei lor. A existat, de asemenea, acea diferență flagrantă de vârstă între ei.

„Încă aveam 22 de ani, iar la 22 de ani – ca tânără – încă îmi dădeam seama cine sunt și ce vreau să fiu”, a spus Crawford la Oprah’s Master Class. „Cred că vârsta de 20 de ani pentru femei este o viață în care să începi să te simți pe cont propriu și să-ți simți propria putere și să te conectezi la puterea ta interioară, și este greu să faci asta – e greu să te schimbi. – într-o relație, pentru că la ce s-ar fi înscris o persoană, dintr-o dată, nu mai ești așa.”

Ea a adăugat: „Cred că la 22 de ani eram mai dispusă să spun, „OK, voi urma”, dar apoi începi să spui „Ei bine, nu vreau doar să urmez – vreau să conduc uneori, și vreau să merg unul lângă altul uneori.

Citește și: 13 ani fără Jean Constantin. Hamal în port, fără studii de actorie, își găsește dragostea la 50 ani

Privind în urmă, Crawford a recunoscut că ea și Gere ar fi trebuit să lucreze la stabilirea unei prietenii.

„Cred că o parte a problemei în relația noastră a fost că eram o mulțime de alte lucruri, dar nu știu dacă am fost vreodată prieteni – ca niște colegi, pentru că eu eram tânără, iar el era Richard Gere”, a spus ea în 2016 în timpul unei apariții la WTF cu podcastul Marc Maron.

„Și apoi, pe măsură ce am început să cresc și să cresc în mine însumi – este greu să schimbi natura unei relații odată ce ești deja în ea.”

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te