O actriță de 52 de ani semăna teribil cu el. Un test ADN a dezvăluit o istorie emoționantă

DE Elena Andrei | Actualizat: 29.03.2023 - 19:19
Sir David Jason-Foto: Profimedia Images
Sir David Jason și fiica-Foto: Mirror

O actriță de 52 de ani semăna teribil cu el. Un test ADN a dezvăluit o istorie emoționantă între actorul Sir David Jason și fiica de care nu știut.

SHARE

Un test ADN a dezvăluit o istorie emoționantă între actorul Sir David Jason și fiica de care nu a știut timp de 52 de ani.

Actorul, în vârstă de 83 de ani, care credea anterior că are doar o fiică de 22 de ani, i-a primit pe Abi Harris și pe fiul ei, Charlie, în vârstă de 10 ani, în familia Jason.

O actriță de 52 de ani semăna teribil cu Sir David Jason

Abi Harris, care s-a născut în 1970, este văzută într-o fotografie recent lansată zâmbind alături de tatăl ei imediat după ce au aflat rezultatul testului de paternitate. 

Ea este fiica actriței Jennifer Hill - care a jucat în Octopussy și a avut o scurtă relație cu Sir David într-o producție teatrală a lui Dylan Thomas-Under Milk Wood, cu Ruth Madoc și Windsor Davies la May Fair Theatre din Londra.

Abi a apărut, de asemenea, într-o producție remake a filmului Under Milk Wood în 2008, la care au participat și Sir David și mama ei, fără să știe de gradul de „rudenie”.

Prietenii care i-au văzut pe actorul legendar și pe Abi stând unul lângă celălalt au remarcat profilurile lor similare, în special nasul, iar pe măsură ce anii au trecut, ea și-a făcut curajul să afle adevărul.

Crezuse anterior că tatăl ei este Geoffrey Davion ( a jucat în „Miss Marple” și „The Stars Look Down”), care era căsătorit cu mama ei, până la moartea acestuia în urmă cu 27 de ani.

Abi, acum director de casting, i-a scris lui Sir David întrebându-l dacă ar vrea să facă un test de paternitate, iar acesta a fost de acord, având în vedere că știa că a avut o relație cu mama ei.

Testul de paternitate a confirmat că Abi Harris este fiica lui 

Până anul trecut, Sir David a crezut că a devenit tată pentru prima dată la vârsta de 61 de ani, dar de fapt avea 30 de ani când i s-a născut primul copil.

Vestea a fost un șoc pentru Sir David, precum și pentru soția sa, Gill Hinchcliffe și fiica Sophie Mae, dar familia spune că de atunci i-a întâmpinat pe Abi și fiul ei Charlie cu brațele deschise.

Citește și: Artistă acuzată de fiul vitreg: „Dacă mor, nu mă va regreta. Sunt nedorit”. Celebrul tată l-a uitat

„Să spun că a fost o surpriză să aflu că am o fiică cu ani în urmă este un eufemism. Dar sunt încântat că acum pot să o cunosc pe Abi”, a spus Sir David, potrivit Daily Mail.

Mama lui Abi are 86 de ani și locuiește în Brighton.

Citește și: Putin forțează companiile occidentale care părăsesc piața să facă o donație la bugetul Rusiei

Sir David s-a căsătorit cu Lady Gill în 2005, la patru ani după nașterea copilului lor.

Anterior, Sir David a avut o relație lungă cu Myfanwy Talog, o actriță galeză care a murit de cancer la sân în 1997.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te