Noul film „Alien”, al lui Fede Álvarez, începe să fie filmat săptămâna viitoare, la Budapesta

DE Alexandru Pop | Actualizat: 04.03.2023 - 19:27
Noul film „Alien”, al lui Fede Álvarez, începe să fie filmat săptămâna viitoare, la Budapesta - Foto: Flickr/Joe Penniston

Filmările au început oficial, pentru proiectul "Alien", al regizorului Fede Álvarez. Maestrul remake-ului Evil Dead le-a adus pe restul posibilelor sale victime, pe care xenomorfii încă nu le-au sfâșiat sau ceva de genul acesta. Stadiul proitectului e secret.

SHARE

Anterior, Cailee Spaeny a fost selectată să conducă producţia noii ediții a francizei SF de lungă durată. Acum îi va avea alături pe David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn și Aileen Wu.

Noul film "Alien" se toarnă la Budapesta

Stadiul în care se află filmul lui Álvarez, Alien, a fost ținut secret, pe măsură ce lucrările la proiect au continuat. Este posibil ca lucrurile să devină acum puțin mai cunoscute și mult mai repede acum, că se toarnă filmul.

Detaliile intrigii sunt de asemenea greu de cunoscuut, cu doar o descriere foarte vagă a intregului film, conform Collider.

 În film, care a fost trecut anterior sub titlul de lucru "Alien", Romulus, un grup de tineri, se confruntă cu cele mai îngrozitoare forme de viață din universul cunoscut, probabil xenomorfii, pe o planetă străină.

Citeşte şi: Actorul Tom Sizemore, cunoscut din filmul „Saving private Ryan”, a încetat din viață la 61 de ani

Aceasta reprezintă o mică abatere de la eroii tipici mai adulți, militari, din filmele anterioare, aparent pentru a pune accentul pe supraviețuitorii mai puțin experimentați, mai tineri, în timp ce aceştia încearcă să se apere de xenomorfi și ai lor.

Pentru a se potrivi cu premisa, distribuția folosită este plină de fețe noi.

David Jonsson s-a bucurat recent de o creştere a popularităţii în industria filmului și acum are filmul "Rye Lane", în curs de apariţie, la sfârșitul acestei luni, în timp ce Renaux s-a bucurat de ceva asemănător, recent, cu "The Greatest Beer Run Ever".

Citeşte şi: Imagini de la producția filmului Moromeții III care nu va respecta romanul lui Preda. Cine joacă

Steaua lui Merced este în creștere de ceva vreme, lăudându-se cu prezenţa în filmul "Transformers: The Last Knight", "Dora: The Lost City of Gold" și "Rosaline".

Fearn, ca și Renaux, a început să primească și mai multă atenție în anul 2022, cu "The Batman" și "Aftersun", ambele filme aflate în CV-ul său.

Wu se evidențiază ca nou-venita grupului, cu un singur rol actoricesc pe numele, ei în scurtmetrajul "Closing Doors". Are ceva mai multă experiență în alte roluri în industrie, de exemplu în regie de film, dar fiind şi producător executiv al filmului "TV Away From Home".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te