Mireasă de 29 de ani află că mai are doar câteva zile de trăit imediat după nuntă: „Ne-a devastat”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 07.04.2023 - 18:06
Mireasă de 29 de ani află că mai are doar câteva zile de trăit la 3 zile după nuntă - Foto: Colaj foto Newsweek România

O tânără de 29 de ani care a petrecut ani de zile luptând pentru a găsi o explicație pentru boala de care suferă a aflat la trei zile după ce a devenit mireasă că urmează să moară. „Am simțit ca și cum ne-ar fi înghițit pământul”:

SHARE

Ashleigh McMahon a suferit ani de zile de boală misterioasă și dureroasă înainte de a primi vestea fatală.

Mireasă de 29 de ani află că mai are doar câteva zile de trăit la 3 zile după nuntă: „Ne-a devastat”

Ashleigh McMahon s-a adresat pentru prima dată medicilor în legătură cu simptomele sale în 2018 și nu avea nicio idee că acesta va fi începutul unei bătălii de patru ani pentru răspunsuri. Inițial, s-a crezut că tânăra de 29 de ani suferă de sindromul vărsăturilor ciclice, iar apoi a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice (SOPC). Însă, realitatea stării ei era mult mai gravă.

Ashleigh a fost trimisă pentru o radiografie în 2019 după ce a suferit ani de zile de boală, dureri pelviene, balonare a stomacului și menstruații neregulate. A fost descoperit un chist ovarian de 14 cm - unul dintre mai multe chisturi care aveau să se dezvolte pe măsură ce trecea timpul.

Citește și: Presa ucraineană: Sentimentele pro-ruse sunt propagate prin politicieni români finanțați de Moscova

Ea a spus: "Chisturile ovariene pot fi comune și, de obicei, dispar de la sine - dar orice peste 5 cm este îngrijorător. Primul meu a fost de 14 cm, al doilea de 16 cm, iar cel mai recent a fost unul complex de 20 cm.

"În jur de trei-patru ani de boală, doi ani constând în patru operații, iar chisturile mele erau la limita cancerului. Acest lucru a dus la o histerectomie completă, la îndepărtarea unei părți din stomac, la îndepărtarea omentului din intestin și a apendicelui."

Citește și: Traficul de droguri în școlile românești distruge vieți: "Mulți tineri ajung la spital încătușați"

Lui Ashleigh i s-a extirpat ultimul chist ovarian în decembrie apoi și i s-a permis să se întoarcă acasă.

Diagnosticată cu un tip rar de cancer ovarian

După ce a luat o întorsătură nefastă în ianuarie 2023, a fost internată la Royal Liverpool Hospital și a fost diagnosticată cu carcinom ovarian mucinos, un tip rar și agresiv de cancer ovarian.

Pe 20 ianuarie, când a primit în sfârșit tragicul diagnostic de cancer. După două luni de chimioterapie fără succes, ea și partenerul ei, John, au primit vestea de care se temeau - medicii nu mai puteau face nimic, iar ea a fost plasată în îngrijire la sfârșitul vieții.

John, în vârstă de 35 de ani, a declarat: "Este greu de descris în cuvinte ce am simțit. Ne-am simțit ca și cum ne-ar fi înghițit pământul. Este greu chiar și să vorbim despre asta. Ne-a devastat".

S-au căsătorit pe 3 aprilie 2023, dar moarte o va răpi din brațele lui în câteva zile

Cuplul, care este împreună de 11 ani, a primit o permisie specială pentru a se căsători. Acest lucru s-a întâmplat, luni, 3 aprilie 2023.

"Am fost foarte fericit: "Știam că trebuie să o facem acum, pentru că se înrăutățea progresiv. Luni, spitalul a luat legătura cu biroul de înregistrare pentru noi, am primit un telefon la ora 9.30 și ne-am căsătorit la ora 14.30 într-o cameră privată din salonul ei. A fost magic, nu aș fi putut cere ceva mai bun”, spune soțul tinerei.

Dar, în loc să aștepte cu nerăbdare luna de miere la Praga, tinerii căsătoriți se confruntă acum cu sarcina sfâșietoare de a planifica înmormântarea soției.

"Au fost câțiva ani grei. Ea a fost o luptătoare. Este una dintre cele mai uimitoare, cu suflet mare, plină de compasiune și altruism femei care au pășit vreodată pe acest pământ. Toți cei pe care îi atinge au ceva pozitiv de spus. Nu am cunoscut pe nimeni care să aibă ceva rău de spus despre ea. Iubirea ei este pură - ea m-a învățat cum să iubesc”, a spus soțul ei devastat de durere, potrivit liverpoolecho.co.uk

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te