Inspirat de "Dexter", un criminal a căutat pe Google modalități „testate” a șterge urmele

DE Daniel Toșa | 21.11.2022 - 11:20
Inspirat de "Dexter", un criminal în serie a căutat pe Google modalități „testate” a șterge urmele - FOTO: Profimedia

Poliția din Delhi a rezolvat un caz de crimă oarbă vechi de șase luni și l-a arestat pe Aftab Ameen Poonawalla pentru că ar fi ucis-o pe Shraddha Walker, partenera sa de viață în vârstă de 28 de ani.

SHARE

Acum, detaliile crimei au ieșit la iveală. Incidentul a avut loc în apropiere de cartierul Mehrauli din capitala națională.

Acuzatul a susținut că a fost inspirat de Dexter, un serial polițist bazat pe viața criminalului în serie american Dexter Morgan. Potrivit unor rapoarte, Poonawalla a vizionat o serie de filme polițiste și seriale, dar a căutat și pe internet metode înainte de a comite crima.

În serial, pentru a diminua pericolul de a fi descoperit, Dexter își ucide victimele în camere învelite în plastic, purtând mănuși, dezmembrează cadavrele și apoi le aruncă în într-un golf din Oceanul Atlantic.

Aftab, pe de altă parte, se spune că ar fi secționat corpul lui Shraddha în 35 de bucăți și le-a aruncat prin Delhi. Acest lucru s-a întâmplat după ce Shraddha a început să facă presiuni asupra lui pentru căsătorie.

În urma întâlnirii lor online, Aftab și Shraddha s-au mutat împreună într-o casă închiriată din Chhatarpur. În timp ce era angajată la un call center din Mumbai, Shraddha, rezidentă în Mumbai, l-a cunoscut pe acesta.

Shraddha ar fi vorbit cu părinții ei despre faptul că Aftab o maltrata fizic. La 10 noiembrie, după ce a primit o plângere din partea tatălui lui Shraddha, poliția a depus o plângere.

O prietenă a lui Shraddha i-a spus familiei sale în septembrie că telefonul mobil al acesteia fusese închis de mai multă vreme. Când tatăl lui Shraddha l-a sunat pe Aftab după aceea, a fost informat că acesta se despărțise de ea. De asemenea, conturile ei de pe rețelele de socializare erau inactive de ceva timp.

Potrivit poliției din Delhi, după ce și-a ucis partenera de viață, acuzatul a căutat tehnici de curățare a sângelui pe Google și a citit despre anatomia umană. Acuzațiile potrivit cărora Aftab a ucis-o pe Shraddha în timpul unei bătăi, pe 18 mai, au dus la arestarea sa în sudul Delhi.

În urma unei căutări pe Google, acuzatul a curățat podeaua pătată de sânge cu niște substanțe chimice și a aruncat hainele pătate. El a mutat cadavrul în toaletă înainte de a merge la un magazin din apropiere pentru a cumpăra un frigider. Ulterior, cadavrul a fost tăiat în bucăți mici și plasat în frigider.

În apartamentul închiriat de acuzat s-au găsit câteva oase, pe care poliția din Delhi le-a recuperat. Potrivit oficialilor, se depun eforturi pentru a localiza restul componentelor cadavrului, potrivit freepressjournal.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te