FOTO O polițistă a fost nevoită să demisioneze după ce superiorii i-au descoperit "viața dublă"

DE Daniel Toșa | 28.11.2022 - 15:01
O polițistă a fost nevoită să demisioneze după ce superiorii i-au descoperit "viața dublă" - FOTO: Instagram/inkedbarbie.official

O polițistă londoneză care s-a autointitulat "Officer Naughty", cunoscută sub numele de Sam Helena în mediul online, a fost "forțată" să demisioneze din cadrul Poliției Metropolitane din Londra după ce conținutul ei provocator de pe TikTok și OnlyFans a fost descoperit.

SHARE

Ofițerul de Poliție, cunoscut sub numele de Sam Helena în mediul online, a fost suspendat de Poliția Metropolitană după ce conținutul său provocator a fost expus în mediul online.

Tânăra polițistă, care se autointitulează "Good Girl Gone Bad" (fata bună a devenit rea n.red), primise deja avertismente din partea șefilor în 2020, după ce a distribuit pe contul său TikTok un videoclip provocator în care purta o uniformă de polițist legată cu lanțuri.

Clipul respectiv, care arată o tânără puternic filtrată care dansează în timp ce poartă o uniformă de poliție care are mânecile cămășii rulate pentru a dezvălui un tatuaj, este încă pe Tiktok.

Polițista a fost nevoită să demisioneze într-un final din Poliția Metropolitană londoneză, după ce superiorii ei au dat peste contul ei OnlyFans, care conține 97 de postări.

Citește și: Niculae Bădălău, reținut de DNA pentru corupție. Câștigă 5.500 euro pe lună de la Curtea de Conturi

Sam a fost suspendată imediat pentru că ar fi discreditat forțele de ordine din cauza contului ei de pe OnlyFans.Deși ulterior a demisionat, potrivit The Sun, dar s-ar putea să se confrunte în continuare cu un juriu pentru abateri de conduită.

Un purtător de cuvânt al Poliției londoneze a declarat pentru Daily Star: "Suntem conștienți de acest cont, iar ofițerul, care și-a prezentat demisia, a fost suspendat. "Direcția de standarde profesionale a Met investighează".

Citește și: România are șanse să intre în Schengen. Aurescu: „Cerințele Olandei au fost îndeplinite”

El a adăugat că numele ținerei polițiste părea să fi fost ascuns în postările sale pe rețelele de socializare, dar nu a putut dezvălui numele său real.

Se pare că ofițerul, care se afla la o secție de poliție din sudul Londrei, a fost suspendat din funcție săptămâna trecută pe motiv că ar fi discreditat forțele de poliție.

Fosta polițistă folosește numele Inked Barbie pe Twitter și Instagram pentru a-și promova afacerea OnlyFans.

Un videoclip de pe rețelele de socializare o arată pozând în uniforma de la Met în timp ce își etalează un pierce pe limbă - un accesoriu care nu este permis de regulamentul standard al uniformei de poliție.

Acum tânăra fostă polițistă spune că este liberă să facă ceea ce îi place și câștigă deja mii de lire din conținutul pe care îl postează pe platforma pentru adulți.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te