FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume se chinuie să găsească dragostea, deși e „curtată” zilnic

DE Daniel Toșa | Actualizat: 06.04.2023 - 12:50
Femeia cu cele mai mari buze din lume se chinuie să găsească dragostea - Foto: Instagram/Andrea Ivanova

Andrea Emilova Ivanova, în vârstă de 25 de ani, este femeia cu cele mai mari buze din lume și, în ciuda faptului că a câștigat multă atenție pe internet, încă se luptă din răsputeri să-și găsească sufletul pereche.

SHARE

Andrea Emilova Ivanova a cheltuit aproape 20.000 de lire sterline pentru a-și efectua toate cele 43 de proceduri chirurgicale care au transformat-o total. Recent, ea și-a făcut patru noi injecții cu acid hialuronic în pomeți.

Femeia cu cele mai mari buze din lume se chinuie să găsească dragostea, deși e „curtată” zilnic

De asemenea, tânăra de 25 de ani optează pentru mai multe proceduri pe lună pentru a-și menține titlul de a avea cele mai mari buze din lume.

Femeia e tot timpul nemulțumită de mărimea buzelor și constant în creșterea lor creșterea dimensiunii buzelor.

„Vreau să am buzele mult mai mari”

"Mi-am făcut două injecții cu acid hialuronic într-un pomete și două injecții cu acid hialuronic în celălalt pomete.Am făcut aceste proceduri în zile diferite ale lunii. De asemenea, mi-am mai făcut o injecție cu acid hialuronic în buze, ca în fiecare lună.

Citește și: SURSE Nicolae Ciucă a cerut ca PNL să fie la guvernare ca „o garanție împotriva oricăror derapaje”

Foto: Instagram/ Andrea Ivanova

"Îmi fac o nouă injecție cu acid hialuronic în buze în fiecare lună, bineînțeles. Este ca un ritual pentru mine.

"Am din nou injecții noi de mărire a pomeților programate în curând.Continui cu mărirea pomeților, deoarece vreau să obțin acel "efect wow" cu ei și vreau să fie la fel de mari ca buzele mele.Continui, de asemenea, cu mărirea buzelor, deoarece vreau să am buzele și mai mari.

Citește și: Ciolacu vrea să taie sporurile „imorale”. Cele mai mari sunt la Guvern- 2000 lei/lună, Senat - 3.000

"Buzele mele actuale arată foarte mici după părerea mea și vreau să am buzele mult mai mari decât cele pe care le am acum."

Cerută în căsătorie online, singură în realitate

Acum, tânăra încearcă să-și găsească sufletul pereche. În ciuda faptului că a câștigat multă atenție în mediul online, în viața persoanlă este încă o persoană singură.

"Nu știu ce să spun. Sunt o fată cu o înfățișare diferită și extravagantă, iar acest lucru este ciudat pentru mulți bărbați. Bineînțeles că sunt mulți bărbați care mă plac foarte mult, dar sunt și cei care nu mă plac deloc.Ei cred că sunt ciudată și nebună.

Foto: Instagram/ Andrea Ivanova

"Bărbații îmi scriu mesaje private pe rețelele de socializare și îmi oferă întâlniri, bani, călătorii în țările lor, ceea ce este minunat.Mă face fericită faptul că există oameni care mă plac și care doresc compania și atenția mea.Cu toate acestea, voi fi mai fericită să întâlnesc dragostea vieții mele, dar nu știu când se va întâmpla."

Deși Andrea este dispusă să riște mergând la o emisiune pentru a găsi "bărbatul visurilor ei", nu are așteptări prea mari.

"Nu știu dacă îi vor plăcea fetele ca mine, cu frumusețe artificială. S-ar putea să se dovedească a fi un cunoscător al frumuseții naturale și asta este în regulă, deoarece fiecăruia îi plac lucruri diferite. Dar sunt dornică să îl surprind cu comportamentul meu bun și amabil și cu bunele mele maniere”, a declarat ea.

Viața amoroasă a Andreei nu a fost liniștită, ea având parte de despărțiri și de sute de cereri în căsătorie, însă nimic nu s-a materializat ână acum.

"Nu știu cu adevărat numărul exact de cereri în căsătorie, dar trebuie să fie sute în acești ani. De când mi-am schimbat înfățișarea, a crescut foarte mult. Aproape în fiecare zi primesc mesaje private online de la diferiți bărbați care mă cer în căsătorie, potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te