Cel mai bine păzit secret al lui Putin, deconspirat de un fost prieten din răzbunare

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 25.06.2020 - 10:31
Maria și Ekaterina Putin// Foto: Serghei Pugacev

Un fost apropiat al lui Vladimir Putin a făcut publice o serie de fotografii cu cele două fiice pe care președintele Rusiei, cărora acesta nu le-a confirmat niciodată în public identitatea reală.

SHARE

Potrivit „The New York Post”, apropiatul lui Putin a pierdut un proces de 12 miliarde de dolari pe care l-a intentat împotriva Rusiei, iar publicarea fotografiilor este o posibilă răzbunare.

Maria și Ekaterina, fiicele președintelui rus din mariajul cu Liudmila Putin, erau adolescente atunci când au fost făcute fotografiile. În prezent au în jur de 30 de ani.

Până acum, nimeni nu a confirmat că sunt fetele liderului de la Kremlin. Nu mai departe de decembrie 2019, Vladimir Putin a evitat să răspundă la o serie de întrebări care le-ar fi confirmat identitatea.

Numele celui care a postat fotografiile pe propriul site este Serghei Pugacev, un fost miliardar confident al liderului rus, care a pretins, într-un interviu pentru „ The Financial Times” că l-a instalat personal pe Vladimir Putin la putere.

Vladimir Putin și Serghei Pugacev// Foto: East2west news

Pugacev a plecat din Rusia, după ce a fost acuzat că a pus la cale o schimă financiară de tip Ponzi, în care a implicat o bancă pe care o deținea.

Din exil, a dat în judecată Rusia, pentru suma de 12 miliarde de dolari, pe motiv că i-au fost expropriate bunurile, acuzație respinsă săptămâna aceasta de Curtea de Arbitraj Internațional de la Haga.

Conștient de secretul bine păzit al fostului său prieten, Pugacev a postat fotografiile cu fiicele adolescente ale lui Putin, împreună cu mesajul: „Prietenia ta este pentru totdeauna!”, după cum a scris publicația OpenMedia, care a relatat despre subiect pentru prima dată.

Adolescentele Putin au fost fotografiate în interiorul Kremlinului și în casa lui Pugacev de lângă Moscova.

Într-una dintre fotografii apar la o petrecere privată alături de formația pop „Strelki”, o copie rusească a celebrei trupe „Spice Girls”. Membrele formației au confirmat pentru OpenMedia că au făcut acea fotografie.

Fiicele lui Putin, împreună cu trupa „Strelki”// Foto: Serghei Pugacev

Prima soție a lui Vladimir Putin a fost Liudmila Skrebneva, fostă stewardesă a Aeroflot. Mariajul a durat 30 de ani, până în 2013, când cei doi au divorțat.

Maria Voronțova

Maria (35 de ani), care folosește numele Voronțova, a făcut carieră în cercetare medicală și este căsătorită cu un om de afaceri olandez, cu care are copii.

Ekaterina Tihonova

Ekaterina (33 de ani), care a luat numele de familie a bunicii materne, Tihonova, este fostă dansatoare, iar în prezent conduce un proiect al Rusiei în domeniul inteligenței artificiale.

A fost căsătorită cu cel mai tânăr miliardar al Rusiei, Kirill Shamalov (38 de ani), de care a divorțat în 2018.

În 2015, Putin a șocat opinia publică declarând că este foarte mândru de fiicele sale, care vorbesc mai multe limbi străine, dar a refuzat să le confirme identitatea.

„Nu am vorbit niciodată public despre chestiuni familiale. Membrii familiei mele nu sunt implicați în politică sau afaceri, nu tânjesc după asta”, a spus Putin la acea vreme, într-o conferință de presă.

Vladimir Putin este căsătorit în prezent cu Alina Kabaeva, fostă gimnastă olimpică, cu care are doi băieți, dar despre care refuză să vorbească.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te