Care este Keanu Reeves în imaginea de mai sus? Bărbatul care i-a uimit pe fanii faimosului actor

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 27.05.2024 - 18:14
Care este Keanu Reeves în imaginea de mai sus - Foto: colaj Newsweek
wick

Care este Keanu Reeves în imaginea de mai sus? Bărbatul care i-a uimit pe fanii faimosului actor pare fratele geamăn al acestuia, cel puțin așa cum arată Keanu în rolul John Wick din faimoasa serie cu același nume.

SHARE

Care este Keanu Reeves în imaginea de mai sus? Faimosul actor care le-a dat viață unor personaje deja legendare, precum Neo din „Matrix” și John Wick, din seria cu același nume, nu mai are nevoie de prezentări. Dar imagini apărute pe internet, aparent îl arată pe „Wick” vânzând mâncare thailandeză pe stradă. 

Care este Keanu Reeves în imaginea de mai sus? Bărbatul care i-a uimit pe fanii faimosului actor

Clipuri cu un bărbat care seamănă în mod șocant cu Keanu Reeves în „pielea” personajului emblematic din seria filmelor „John Wick” și care vinde mâncare stradală în Thailanda, au devenit virale pe internet, stârnind uimire și întrebări printre fanii iubitului actor.

În urmă cu câteva zile, un scurt videoclip cu mesajul „John Wick a încetat să mai ucidă oameni și s-a apucat să vândă cafea și calamari la grătar” s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare thailandeze,

Și asta, deoarece bărbatul care apărea în el semăna într-un mod șocant cu popularul personaj din filmele de acțiune, scrie odditycentral.com.

Sau, mai bine spus, cu celebrul actor Keanu Reeves. cel care-l interpretează pe elegantul asasin.

Citește și: VIDEO Keanu Reeves, cel mai mare succes la box office din ultimii 20 de ani cu „John Wick 4”

 Doar că în clipuri, „Wick” nu împușca sau bătea oameni, ci vindea mâncare stradală și curăța boluri de mâncare.

La scurt timp, au urmat și alte videoclipuri cu misterioasa sosie a lui Keanu Reeves/John Wick, inclusiv unele în care acesta purta costum și cravată albă, la fel ca eroul de acțiune.

„John Wick” din Thailanda este, de fapt, un german blond pe nume Andreas - Foto: captură TikTok/asiaone.com

Oamenii au glumit spunând că el trebuie să fie într-o misiune în Thailanda, în timp ce alții au spus că a terminat cu uciderea băieților răi și s-a retras ca vânzător de mâncare stradală.

Misteriosul John Wick din Thailanda a devenit peste noapte o senzație, iar principalele agenții de presă din țară au depus eforturi pentru a-l identifica.

În cele din urmă, soția bărbatului i-a dezvăluit identitatea și a potolit căutarea de răspunsuri a tuturor.

Se pare că cel care pare geamănul lui Keanu Reeves este, de fapt, un german care vizitează în prezent țara de origine a soției sale și care face furori cu asemănarea sa stranie cu iconicul asasin din franciză.

Femeia, poreclită Tuk, a declarat pentru emisiunea thailandeză „Ruang Lao Sao Arthit" că a observat asemănarea soțului ei cu Keanu Reeves în timp ce se afla în Germania.

Cum acesta este, de fapt, blond, ea i-a sugerat să își vopsească părul și barba în negru pentru un efect și mai mare.

Ideea ei a funcționat și, în curând, oamenii cereau să facă fotografii cu el atunci când cuplul ieșea în oraș.

Citește și: Abandonat de tată, Keanu Reeves a pierdut un copil și pe mama acestuia. „Eram propriul meu dușman”

De asemenea, când cei doi atunci când au făcut o călătorie până la casa familiei lui Tuk din districtul Pak Chong, provincia thailandeză Nakhon Ratchasima, au primit reacții similare.

Se pare că Tuk a postat ea însăși unele dintre videoclipurile virale pe canalul ei TikTok - „tuktiklife” - dar ideea ca soțul ei să lucreze ca vânzător ambulant de mâncare a fost, se pare, a lui.

Cele nouă clipuri postate de Tuk îl arată pe „John Wick” din viața reală făcând cafea, vânzând sepie la grătar, spălând vase și vizitând Wat Arun din Bangkok în ținută tradițională thailandeză.

Citește și: VIDEO Pistoale „Gucci Glock” pentru agenții ce apără focoasele nucleare SUA. Inspirate de John Wick

Clipurile au adunat deja între 106.000 și 4,7 milioane de vizualizări fiecare, transformându-l pe german, al cărui nume real este Andreas, într-o celebritate locală și nu numai.

„Mulțumesc poporului thailandez pentru că m-a primit. Thailandezii sunt adorabili, în special soția mea”, a declarat sosia lui John Wick reporterilor thailandezi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te