ANSVSA trage un semnal de alarmă pentru români. Produsele alimentare vândute pe rețele sociale de persoane neautorizate prezintă riscuri pentru sănătate, iar autoritățile recomandă prudență și verificarea surselor înainte de cumpărare.
ANSVSA trage un semnal de alarmă pentru români. Produsele alimentare vândute pe rețele sociale de persoane neautorizate prezintă riscuri pentru sănătate, iar autoritățile recomandă prudență și verificarea surselor înainte de cumpărare.
Cel mai murdar loc din bucătărie, care te poate îmbolnăvi grav. Intră în contact cu mâncarea. Cât de des trebuie să îl cureți?
Peste 100 de copii cu toxiinfecție alimentară la un afterschool. Ei au acuzat primele simptome după ce au consumat mâncarea furnizată de o firmă de catering, câțiva dintre elevi ajungând la spital.
Un interlop celebru a făcut o toxiinfecție la unul dintr restaurantele Taverna Racilor și apoi l-a reclamat pe Paul Nicolau, zis Pescobar. Interlopul clujean Nelson Mondialu a spus că i-a făcut plângere lui Pescobar, după ce a mâncat la restaurantul lui și a făcut toxiinfecție.
Douăzeci şi nouă de persoane care au participat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un eveniment privat din Valea Doftanei, judeţul Prahova, au acuzat stare de rău, fiind solicitate mai multe echipaje medicale. După evaluare, 3 adulţi şi 2 minori au ajuns la spital.