De ce sunt mai toxice alimentele consumate în ţările sărace? Care e secretul? Cele mai mari companii de alimente şi băuturi vând ţărilor cu venituri scăzute produse mai puţin sănătoase decât cele pe care le vând în statele cu venituri ridicate.
De ce sunt mai toxice alimentele consumate în ţările sărace? Care e secretul? Cele mai mari companii de alimente şi băuturi vând ţărilor cu venituri scăzute produse mai puţin sănătoase decât cele pe care le vând în statele cu venituri ridicate.
Ce alimente pe care le consumăm cu plăcere ne îmbolnăvesc de cancer. Ultimele studii. Pe măsură ce numărul persoanelor sub 50 de ani care suferă de cancer este în creștere, experţii află de ce.
Educarea tineretului dăunează grav sănătății angajaților din Ministerul Educației.
Sediul Ministerului Educației este declarat, de peste un deceniu, mediu de lucru toxic, a dezvăluit Newsweek România. Pe baza acestei încadrări, angajații primesc la salariu un spor de 10%, care se traduce într-o recompensă, lunară, de mai multe sute de lei.